Prelazni rok iz snova, sa ovom šestoricom Juve će biti nedodirljiv!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 07.07.2019.
08:46
Izvor: Sportske.net

Uz Bufona, dovedena još tri igrača, sledeća trojica će tim odvesti na potpuno nove visine. Sari će, po svemu sudeći, imati jednu od najboljih ekipa u istoriji "Bjankonera".

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je završio posao oko De Lihta. Pošto se Holanđanin čuo sa Sarijem, nema više nikakve dileme, Paratići čeka Rajolin poziv kako bi odleteo u Holandiju i pružio ruku ljudima iz Ajaksa.

Priča se da će na kraju, ako bude potrebno, Juve proslediti i Moaza Kena u Amsterdam, mada bi prvo talentovani napadač morao da produži ugovor.

To neće biti jedini posao do kraja prelaznog roka. Juventus ubeđuje Iguaina da prihvati ponudu Rome, doplatili bi za mladog Zaniola koji nije uspeo da nađe dogovor sa "Vučicom" oko novog ugovora.

Momak koji je eksplodirao bi bio novi dodatak moćnom timu, a sigurno bi uslovio odlazak Kedire ili Matuidija, možda i obojice.

Juve će čekati Ikardija do kraja prelaznog roka, ubeđeni su da Inter mora da spusti cenu jer su već otpisali Argentinca, do tada bi Juventus, osim Iguaina trebalo da se oslobodi i Mandžukića.

Za kraj je ostavljen desni bek, ako ode Kvadrado, u Kinu ili PL, Kanselo bi mogao da ostane, a najverovatnije će Juve dovesti još jednog spoljnog igrača, preferiraju Darmijana koji može da popuni rupe kraj obe aut linije.

Mlađani Pelegrini koji je došao u zamenu za Spinacolu će u Sasuolo na pozajmicu, a iz Sasuola je stigao Turčin Demiral, on će krenuti na pripreme sa timom, možda i ostane, pogotovo ako Bonući napusti klub, za šta su ipak male šanse.

Dakle, Remzi, Rabio, Demiral, povratak Bufona, i verovatno De Liht, Zaniolo, Ikardi, prava revolucija u Juventusu i gotovo savršen prelazni rok, prvi koji je Marotin naslednik Paratići obavio sam.

Juventusovi navijači imaju čemu da se nadaju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
debeliRonaldo
Monday, 08.07.2019
16:44

E daleko ćete dogurati sa Pjanićem i Emre Canom... Očekujem blagu dominaciju u ligi, al LP mogu zaboraviti.

avatar
MottiYazata
Sunday, 07.07.2019
15:28

Kazu treba popuniti rupe pored aut linija a pricas o Darmijanu i menjas bekcinu Spinacolu za Pelegrinija... Ostaju ti Kanselo koji je defanzivno malo losiji od Abatea, Sandro koji je bio zainteresovan poslednji put 2015te i veliki Matija De Siljo koji igra sve i svasta, samo jos golman i trener nije bio. Mada, mozda se Sari vodi belgijskom taktikom "ne mogu oni da daju nama koliko mi mozemo njima".

avatar
MarioJ
Sunday, 07.07.2019
11:02

Odlično odrađen prelazni rok ako se završi posao sa De Lihtom. Međutim nedostaje kvalitetan defanzivni veznjak koji ce osloboditi prostor za Pjanica i Rabio. Kan i Bentakur nisam siguran da su na nivou da samostalno mogu da odrade taj posao. Treba prodati Kediru, Manzukića, Kvadrada, Iguaina sve su to igrači u godinama i moze se uzeti solidan novac za dovođenje još jednog super pojačanja. Mislim da je Ikardi Juventusov igrač, Inter ce ga morati pustiti ispod cijene.

avatar
No rules
Sunday, 07.07.2019
10:33

De Liht i Remzi su ekstra klasa, Rabio mladji od Matuidija i Kedire ali nista bolji od njih. Demirel i Pelegrini nepoznanice. Ikardi i Zaniolo teska misija, videcemo, Juventus svakako prvi favorit, osim Napolija i Intera ostali nista posebno ne pokusavaju, Calcio ipak jos uvijek kasni za Spancima i Englezima..

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 07.07.2019
14:46

Od Kedire je sigurno bolji.

avatar
MottiYazata
Sunday, 07.07.2019
15:22

Remzija muku muci sa povredama, ako ne bude bilo toga vredece mnogo. Matuidi je za Rabioa izmislio fudbal a za Kediru je Bog otac igre licno. Opet ce je uzeti, mada mislim da ce biti zanimljivije prvenstvo nego prosle, jer nikad ne treba otpisati Don Karla, a i vi konacno imate odlicnog trenera koji ima volje i zelje da u prvoj sezoni pokaze zube. Ostali se kotiraju od cetvrtog pa na dole, s tim sto je pitanje da li Atalanta moze opet da odigra ovakvu sezoncinu.

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Sunday, 07.07.2019
10:18

Da li ce Bufon uzeti LS? Pitanje je sad. Verovatno ce izgubiti finale.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 07.07.2019
10:14

Nedodirljiv u italiji, liga sampiona je vec level iznad za njih, cetvrtfinale je njihova mera, uz povoljan zreb polufinale maksimum

avatar
The_Matrix
Sunday, 07.07.2019
10:12

🤣🤣🤣🤣

avatar
Sunday, 07.07.2019
09:54

Alo rodjaci,imaju provincijsku dzudzu na klupi,ona je moze krave da cuva a ne da osvoji Seriju A....

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 07.07.2019
09:41
avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 07.07.2019
09:27

Kao da je do sada bilo drugacija. Inace, to je sedam, a ne sest. I kakve veze Zaniolo ima sa Kedirom i Matuidijem? Mozda ce i doci do nekog tumbanja u timu ako i on dodje, ali, mozda i nece, to je tek nategnuto nagadjanje. Darmian ce pokriti De Silja:-D

avatar
Dante Hell
Sunday, 07.07.2019
09:13

Imaju cemu da se nadaju, Seriji A. 😂

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Sunday, 07.07.2019
09:07

4 3 3 ili 4 2 3 1... Szcesny(Buffon), Cancelo(De Sciglio) De Ligt(Bonucci) Chielini(Rugani,Demiral) Sandro(Pelegrini) Pjanic(Ramsey) Rabiot(Bentancur) Matuidi (Can) Costa(Zaniolo) Ronaldo(Icardi,Kean) Dybala(Bernardeschi) Sarri ima mogucnost da bira i igra koju taktiku zeli i kombinacije i varijante na svaki deo terena. Nadam se da ce mu Juve biti zasluzena kruna na makotrpnoj karieri i produziti dominaciju u Italiju i sa malo srece i hrabrosti osvoji sve.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 07.07.2019
08:59

Osam scudeta Ova djeca sto su krenula u skolu misle da se to podrazumjeva Koji sok ce doziviti kad dodu na fakultet i netno drugi jednom osvoji Seriu A Nista im nece biti jasno

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 07.07.2019
08:54

Ja se ne bih natezao oko Icardija ne zato sto mislim da nema kvalitetu Dapace top igrac nego zato da se onom malom Keanu da prilika jer ima puno laganih tekmi Juve u prvenstvu I Icardi i Kean bi u tu lagano zabili 15 - 20 komada

avatar
MottiYazata
Sunday, 07.07.2019
15:15

Zena se pita oko Ikardija, a kad si video da je neka ostavila grad mode da bi dosla u provincijsku prestonicu. Plus, previse je Juventus podredjen Juventusu da bi Vanda dosla tamo. Na kraju, uz Bernadeskija i Ronalda moze i lampion da uvalja 15 komada, a kamoli jedan Kin koji je igracina.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 07.07.2019
21:32

ma vjerovatno za sve imas I pravo