Prekršio dogovor sa Napolijem, odbio trenerove instrukcije i završio u drugom timu, sada dobio nekoliko miliona i višegodišnji ugovor!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 25.04.2018.
18:08
Izvor: Sportske.net

Kako prenose nemački mediji, reprezentativac te zemlje pronašao je novi angažman.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Amin Junes je u januaru bio u centru pažnje zbog potencijalnog prelaska u redove Napolija.

On je čak i bio u Napulju, gde je trebalo da stavi paraf na predugovor sa ekipom Mauricija Sarija, iz kluba sa "San Paola" tvrde da je to i uradio, dok Junes uporno govori da nije, ali je na kraju svakako odbio mogućnost da pojača jedan od najboljih italijanskih klubova.

Navodno mu se nije dopao sam grad, a imao je i neprijatan razgovor sa predstavnicima Kamore i sve to ga je ubedilo da odustane od prelaska pod Vezuv.

Vratio se u Ajaks da dovrši ugovor, a pre par meseci je odbio da posluša trenera Erika ten Haga, kada mu je ovaj zatražio da ide da se zagreva, kako bi ušao u igru. Kraj utakmice se bližio, pa je Junes smatrao da nema potrebe da ulazi u igri.

Takav disciplinski prekršaj okončao je njegovu karijeru u redovima Ajaksa, odmah je prebačen u drugi tim, a krajem sezone mu i ističe ugovor sa klubom.

Ipak, Junes se dobro snašao usled svih ovih dešavanja, kako će karijeru nastaviti u Nemačkoj, tačnije u redovima Volfsburga.

"Vukovi" su mu ponudili nekoliko miliona evra na ruke ako potpiše za njih, kako već neće plaćati obeštećenju za njegove usluge, jer mu ističe ugovor sa Ajaksom, Junes je pristao i od naredne sezone bi trebalo da zaigra na "Folksvagen areni".

Postoji ipak bojazan da Volfsburg ispade u Cvajtu, pa ne bi začudilo da se u tom slučaju Junes još jednom pokoleba i prekrši dogovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke