Preklinju gazdu za budžet, Arsenal naciljao tri pojačanja, bez toga nemaju šta da traže u PL!?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 04.07.2019.
09:51
Izvor: Sportske.net

Sa budžetom od 50 miliona evra neće napraviti ništa, Emeri ima listu, tri imena se izdvajaju, ali za ove igrače će "Tihi" Sten Krenke morati da dobro odreši kesu...

EPA/KERIM OKTEN
EPA/KERIM OKTEN

Povezane vesti

Arsenal i dalje ne uspeva da napravi ništa na transfer tržištu, naime, prema informacijama iz engleskih medija, svesni su da sa budžetom od 50 miliona ne mogu da naprave ništa.

Delegacija kluba, ali i sam sin Džoš, ubeđuju vlasnika Stena Kronkea da otvori kasu. Naime, Amerikanac bi trebalo da poveća budžet kako bi tim mogao da se pojača.

Oni imaju dogovorene uslove sa Zahom, ali je problem što Palas traži 80 miliona evra, dok Afrikanac preti štrajkom i podseća da su "Orlovi" obećali da će ga pustiti.

Uz Zahu, na meti Emerija su Kieran Tirni, levi bek Seltika za koga je odbijena ponuda, "Bojsi" traže 30 miliona, Arsenal je nudio dvadesetak.

Na meti su još Jasin Brahimi iz Portoa kome je istekao ugovor, pa onda štoper Sent-Etjena Vilijam Saliba koji takođe košta 30 miliona, a mete poput Fekira su u ovom trenutku nerealne.

Pominju se još Frejzer iz Bornmauta, mladi nemački reprezentativac Klosterman, Valter Kaneman iz Gremija, ali to nisu prioriteti za Emerija.

On hoće Zahu, Tirnija i Salibu, a za njih će biti potrebno više od 100 miliona.

Hoće li škrti Kronke odrešiti kesu, videćemo, tek sa ovako malim budžetom, teško da "Guneri" mogu da naprave bilo šta u PL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 04.07.2019
19:35

Tirni bi svakako bio dobra opcija na LB u ovom trenutku,Saliba za odmah a ne pozajmicu kako se pricalo.A sto se tice Zahe,jeste dobar al 80 mil je mnogo za njega.Moze se to bolje iskoristiti.

avatar
Henrymne
Thursday, 04.07.2019
17:15

Prazna prica svaki dan... preko 20 godina sam navijac arsenala. Nikad losije klub nije stajao kao sada. Ocekivala se neka pozitivna promjena posle odlaska vengera. A misire na katastrofu

avatar
BlagoMeniOpetJA
Friday, 05.07.2019
19:56

pozitivna promjena se i desila, arsenal je konacno ponekog i pobjedio u derbijima, ali je problem sto je ekipa izlizana i puna rupa. venger je i ostavio najveci problem tj samo ga zakomplikovao (ozil i njegova plata). sa dva dobra igraca i nikoga da im pomogne tesko da se moze ista. pogotovo sa ovim sto drzi kobru u dzepu i poskoka u novcaniku ako neko i prodje kobru

avatar
Opet onaj Anonymous
Thursday, 04.07.2019
10:52

Puste price mozda dovedu Brahimija i Salibu pa Tirnija ali Zaha je moguce dovesti samo u slucaju da se proda Aubama.