Prekipelo mu - Venger ga ovako izneverio, nikad više u Arsenal!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 24.07.2017.
21:25
Izvor: Sportske.net

Španac otvorio dušu.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Napadač Arsenala Lukas Perez priznao je da ga je Arsen Venger izigrao i da jedva čeka da napusti londonski klub.

Perez je prošlog leta stigao iz Deportivo La Korunje, najavljen je kao veliko pojačanje, dobio je ''devetku'' na leđima, ali je u Premijer ligi postigao samo jedan pogodak.

Arsenal je ovog leta umesto njega doveo Aleksandrea Lakazeta i to nije sve, Francuzu je momentalno dodelio dres sa brojem 9, a da prethodno nije obavestio Pereza.

"Želim da odem, da igram i da budem srećan. Arsenal se nije lepo poneo prema meni. Kap koja je prelila čašu bilo je to što su Lakazeta predstavili sa mojim brojem, a da me prethodno nisu ni obavestili o tome",
razočaran je Perez.

Zanimljivo, njemu Deportivo nudi neverovatan ugovor da se vrati na Rijazor, a više o tome OVDE.

Perez nije jedini koji želi da ode, pošto je to takođe i namera Aleksisa Sančeza, čiji bi odlazak definitivno više zaboleo navijače ''tobždija''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Johny Juve
Tuesday, 25.07.2017
10:44

Ma dajte bre ljudi, jeste Sances opasan igrac, ali ima ih koliko hocete. Pusti malog Oksa da igra sezonu bez prekida na levoj strani i da vidis...

avatar
gunner 85
Monday, 24.07.2017
23:32

nazalost za njega i nema vise mesta mada je igrao solidno ali nije uspeo da se nametne a solidnih imamo dosta trebaju nam odlicni igraci ..... sigurno ce otici i zelim mu sve najbolje dalje u karijeri.

avatar
Djordjo COYG
Monday, 24.07.2017
22:09

Zao mi ga je bas... Dobar je igrac al Wenger nece da ga proda bar tako pisu mediji danas

avatar
Sporske me ugasile
Monday, 24.07.2017
23:19

Citao sam i ja to ali sta on misli,da moze da igracu daje 0 minuta ,uzme mu broj,ne povede ga na turneju ,ubacuje u igru gore igrace od njega na istoj poziciji i jos da mu ostane u klubu i bude srecan? Zivim za dan da vidim Vengera kako odlazi. Sve sto je dobro ucinio,a bilo ga je puno,unistava i ni malo ne mari ni za sta osim za novac. Arsenal je najveci tim na svetu u kom Venger moze biti trener. Jedan je od najplacenijih trenera na svetu ,a pravi jadne rezultate.

avatar
Saša MKD
Monday, 24.07.2017
21:57

Konte je bar ispao fer prema Košti pa mu poslao sms, a ovi... Polako ali sigurno Arsenal, sa Vengerom postaje mali klub.

avatar
Chelsea13
Monday, 24.07.2017
22:16

Venger nije imao na računu

avatar
Sporske me ugasile
Monday, 24.07.2017
23:16

Nije ni on ispao fer ali je bio vise fer nego slucaj Venger-Perez.

avatar
Sporske me ugasile
Monday, 24.07.2017
23:15

Imao je ali nije hteo da trosi jer je bio u romingu kad je otisao na turneju. Potrosio bi 1.97 funti vise za poruku van Engleske, nego da mu je slao poruku u Engleskoj. Hteo je da saceka da se vrati u Englesku i lepo prica s Perezom umesto da nepotrebno trosi novac. Ipak je izgradnja stadiona uticala na klub i jos utice i do kraja covecanstva ce uticati pa mora da se stedi. Sta bi ti ,da se rasipa novac,to zelis ?

avatar
Saša MKD
Monday, 24.07.2017
22:59

A možda deda i ne ume da iskuca poruku...