Pregovori prekinuti, Junajted dobija napadača?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 30.09.2019.
10:12
Izvor: Sportske.net

Izgleda da nema drugog rešenja...

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Pregovori između katarskog Al Rajana i Juventusa su prekinuti, Mario Mandžukić je odbio da se preseli u Aziju, iako bi zarađivao milion više nego u Juventusu gde ove sezone nije odigrao ni minut.

Ali, mogao bi da prihvati ono što je odbio poslednjeg dana prelaznog roka u PL, transfer u Junajted.

Naime, Solskjeru je očajnički potreban iskusniji napadač, Juventus traži oko 10 miliona evra, a Mandžukić ne želi da se odrekne plate od 6 miliona po sezoni.

Videćemo ima li prostora za dogovor, Sari je pred vikend meč rekao da je Mandžukić u drugom planu jer traje prelazni rok u Kataru, ali da će dobiti šansu tokom jeseni.

Junajted večeras ulazi u derbi protiv Arsenala bez Rašforda i Marsijala, a napad će predvoditi tinejdžer Grenvud. "Đavoli" su postigli osam golova u PL, od toga četiri na otvaranju sezone protiv Čelsija. Posle Arsenala i Alkmara, do pauze ih čeka gostovanje Njukaslu, a posle dvonedeljnog brejka, dočekuju Liverpul, pa stižu u Beograd na gostovanje Partizanu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Monday, 30.09.2019
15:00

Slatko im uzeti 30 mil

avatar
The Red Army
Thursday, 03.10.2019
01:26

Samo sto ovo nece nikad da se desi

avatar
Vjeko Stojančić
Monday, 30.09.2019
14:09

Bas ce se usreciti sa Mandzukicem covjek nema veze sa fudbalom osim sto je borben a i toga vise nema ,odavno nije igrao a i godine su tu,ako je Junajted spao tako nisko katastrofa a prihodi najveci na svijetu ,sve je do one brace Glejzers podsjecaju me na one gradonacelnike Njujorka iz romana Alan Ford.