Pregovori napreduju, Inter se rešava velikog finansijskog tereta i usput će dobro i da zaradi

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.07.2019.
14:01
Izvor: Sportske.net

Vreme je za rastanak.

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Već nekoliko nedelja se najavljuje odlazak 26-godišnjeg Portugalca Žoao Marija iz Intera ovog leta.

Najveću želju da angažuje iskusnog vezistu pokazao je Monako, a najnovija informacija s tim u vezi danas stiže iz italijanskih medija, koji otkrivaju da je agent pomenutog fudbalera u toku dana dugo razgovarao sa čelnicima Intera oko ovog transfera.

Nezvanično, Inter traži 25 miliona evra za fudbalera kome ugovor ističe za dve godine i čija plata već počinje da opterećuje klub, jer je od početka ove godine retko dobijao priliku da zaigra i ni u narednoj sezoni ne bi mogao da očekuje bolji status.

Takođe, prošle godine išao je i na pozajmicu u Vest Hem, pa je utisak da je ovog leta došlo vreme za trajni rastanak sa Interom.

Znate već da ''Neroazurima'' treba dosta novca za angažovanje planiranih pojačanja, poput Lukakua, ili Džeka, a transfer Žoao Marija u Monako bi im značajno olakšao taj posao.

Dodajmo još da je Žoao Mario u Inter stigao pre tri godine iz lisabonskog Sportinga za 40 miliona evra. Tada je na ''Transfermarktu'' procenjivan na 35 miliona, a danas mu je cena prepolovljena - 18 miliona na pomenutom sajtu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Tuesday, 09.07.2019
15:59

B.Valero, Naingolan, J.Mario, Dalber i Asamoa, nisu opravdali ocekivanja, samo me brine sto ce Konte tvrdoglavo forsirati italijane, obzirom da Galjardini, Dambrosio, Kandreva i Ranokija takodje nisu nista pokazali. Dambrosio se zrtvovao, ali realno nije klasa za Inter.

avatar
Pravi romanista
Tuesday, 09.07.2019
17:00

Asamoa je dobar za 352, malo slabiji u formaciji sa 4 pozadi. Tesko da ce Ranokiju forsirati

avatar
No rules
Wednesday, 10.07.2019
20:43

Nece Ranokiju, ali cinjenica da su ga odabrali a Mirandu stavili na transfer listu govori o tome da ce italijani imati prednost. Dambrosio i Galjardini ce dobiti prostora, a Kandreva je bas profil igraca za 352 iako je odavno zaboravio da igra fudbal.