Pregovori, Bajern i Siti ruše sve rekorde za dvojicu igrača?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 28.07.2019.
08:51
Izvor: Sportske.net

Hoće li na kraju Gvardiola napraviti ključni potez u prelaznom roku?

EPA-EFE/JAMES BOARDMAN
EPA-EFE/JAMES BOARDMAN

Povezane vesti

Siti se vratio iz Azije, sezona za njih počinje već narednog vikenda, utakmicom "Komjuniti šilda" narednog vikenda. I dalje se mnogi pitaju šta će klub uraditi do kraja prelaznog roka.

Neki veruju da je riskantno sa tri štopera ući u sezonu, ali Gvardiola deluje bezbrižno.

On se našalio da će dovesti jednog i po igrača, traži desnog beka, Kansela ili Alveša, a uložiće novac u mlađanog Tijaga Almadu iz Veleza.

Ipak, mnogi veruju da će Mančester Siti u narednih sedam dana napraviti iznenađenje.

Naime, prema informacijama nemačkih medija pregovori oko Sanea sa Bajernom traju, igrač ne želi da produži ugovor, Bavarci su ponudili 90 miliona evra, "Građani" traže svih 100. Bajern će da bi kupio nemačkog reprezentativca morati da sruši sve transfer rekorde u Nemačkoj. Oni su ovog leta platili Ernandeza iz Atletika 80 miliona evra.

Pretpostavlja se da bi Gvardiola, u slučaju da dobije novac od Sanea, kupio Megvajera, postavio oni svetski rekord. Engleski reprezentativac je blizu Mančester Junajteda, ali nije tajna da je gledao ka Sitiju jer želi da igra u Ligi šampiona i bori se za trofeje. Postoji i varijanta da Bajern ponudi Alabu u zamenu za Sanea, ali čini se da "Građani" nisu baš zainteresovani za tu trampu...

Ostaje da sačekamo rasplet, u svakom slučaju, neće biti čudo ako do kraja prelaznog roka, uz desnog beka i štopera, Pep zacementira tim i dođe do cilja, da za svako mesto u ekipi ima dva sjajna rešenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke