Predviđanja - Ova osmorica neće biti u Liverpulu naredne sezone!

  • Autor: Aleksandar Obrenović

  • 09. novembar 2017.

  • 23:33

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Izgleda da će na kraju sezone doći vreme za rastanak sa pojedinim igračima.

Predviđanja - Ova osmorica neće biti u Liverpulu naredne sezone!
Foto: EPA/PETER POWELL
Liverpul ne postiže baš rezultate koji se od njega očekuju, a očekuje se borba za titulu jer se radi o jednom od najcenjenijih fudbalskih klubova na planeti.

Titule nema ni na vidiku, tako je i ove sezone. Klub je pokušavao sa promenama trenera, nije uspevalo. Sada očekujte promenu igračkog kadra i politike transfera.

Očekuje se da će na leto doći do velikih problema u timu, nekoliko standardnih fudbalera bi mogli da napuste ekipu i da se oprobaju na nekom drugom mestu.

Nabrojali smo osmoricu, evo za koga smatramo da neće biti u sastavu naredne godine:

1) Lazar Marković

Srpski fudbaler ne dobija pažnju Jirgena Klopa, možda ode već na zimu. Klop želi da oproba mlađe igrače na njegovoj poziciji kada se igraju manje bitne utakmice, pa popularni "Markec" mora da traga za novim klubom. Ubeđeni smo da ga nećemo gledati naredne godine u Liverpulu.

2) Deni Ings

Ovaj napadač se nije najbolje snašao u Liverpulu, ali je razlog za tako nešto činjenica da je često povređivan. Ove sezone nije igrao, skoro je i počeo da trenira, a sigurno je da se pored izuzetne konkurencije u napadu neće naigrati.

3) Emre Čan


Fudbaler sredine terena ostaje bez ugovora na kraju sezone, a postoji mogućnost da ode i u januaru mesecu.

4) Dejan Lovren


Liverpulova odbrana je slaba ove sezone, a Lovren je daleko od svoje dobre forme. Izgleda da je došlo vreme za neki sveži početak, Klop bi mogao da reorganizuje odbranu za sledeću sezonu, mogao bi da dovede konačno Van Dajka i da zameni Lovrena.

5) Džon Flanagan

Bek Liverpula je imao teške povrede tokom svoje karijere i iako je rođen veoma blizu "Enfilda", nije mu suđeno da bude starter tog tima.

Igrao je samo jednom ove sezone i to protiv Lestera u okviru Liga kupa. Smatra se da je pozajmica ili prodaja najbolja opcija za njega, ali i za Liverpul.

6) Daniel Staridž

Napadač nije u prvom planu kada su svi zdravi i orni da igraju, ali ima i veoma visoku platu. Poenta priče - ugovor neće biti produžen, a traje do 2019. godine. Ovo bi moglo da znači i prodaju Staridža na leto.

7) Filipe Kutinjo

Kontroverzni fudbaler, želeo je da ode ovog leta, izgleda da je bilo i svađi unutar kluba, svašta se dešavalo kada je njegov transfer u Barselonu u pitanju.

Nama izgleda kao da je pitanje vremena kada će otići iz Liverpula, u poslednjih par meseci deluje kao nezadovoljan. Prodaja na leto se sama nameće.

8) Ragnar Klavan


Ukoliko Klop dovede dva štopera do leta, za Klavana neće biti mesta u timu, u to smo ubeđeni. Džo Gomez će biti još jedan fudbaler koji će se nametati za mesto štopera.

  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari