Predsednik potvrdio, bek i zvanično napušta "Stamford Bridž"!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 27.05.2019.
16:29
Izvor: Sportske.net

Čelsi će ispustiti odličnog igrača za pravu "siću".

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

"Plavcima" iz Londona sledi transfer suspenzija na naredno leto. Pored nemogućnosti kupovine klubu takođe preti i odlazak najboljih igrača sa Edenom Azarom na čelu, koji kako deluje ima dogovor sa Real Madridom.

Engleski velikan je poznat kao klub koji dovode mlade igrače pa ih šalju na pozajmice, većina igrača čak i ne ugrabe ni minut u prvom timu Čelsija.

Jedan od takvih jeste i Ola Ain, koji je u Londonu još od 2013. godine, ali je za prvi tim za "Bridža" zabeležio tek 23 minuta. Ove sezone nastupa u Torinu za "Bikove", ostavio je odličan utisak, na 30 utakmica Serije A zabeležio je jedan gol i tri asistencije.

Predsednik Torina, Kairo, je potvrdio da će platiti dodatnih 10 miliona evra kako bi Nigerijac postao i zvanično njihov igrač.

"Pozvaću odmah sutra Čelsi kako bih aktivirao njegovu klauzulu", izjavio je čelnik Torina posle pobede nad Lacijom od 3:1.

ola ain

Zbog aktiviranja otkupne klauzule klub iz Londona se ništa ne pita, sve je do Aina koji će kako stvari deluju nastaviti svoj put u Seriji A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Devil born 1878
Monday, 27.05.2019
17:51

Engleski velikan hahaha, nasmejaste me

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 28.05.2019
22:46

Normalno da je velikan prvi i jedini tim iz Londona kao grada koji ima najvise klubova u PL a jedini Celzi ima LP.U zadnjih 15 godina klub sa najvise osvojenih trofeja u PL.Cjelu istoriju proveo u vrhu Engleskog fudbala .Klub sa dosta legendarnih igraca dovoljno?

avatar
Anonymous Official
Monday, 27.05.2019
17:25

Dobar igrac, Chelsea bas ne zna sa tim mladim igracima, prelako ih se odrice.

avatar
Стерлинг Арчер
Monday, 27.05.2019
18:35

Istina, bolje da je Aina dobio šansu nego što se dovodio Zapakosta za uslovno rečeno velike pare