"Predsednik" Pike tokom novogodišnjeg odmora doveo Barsi najveću želju?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 26.12.2017.
12:28
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva vest stiže tokom novogodišnjeg pauze.

Epa/Juan Carlos Hidalgo
Epa/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Kao što smo pisali, Đerar Pike provodi odmor u Nju Jorku, sa svojom porodicom, a u ponedeljak je viđen na istom mestu gde i Antoan Grizman.

Štoper Barselone i napadač Atletiko Madrida koji se nedeljama unazad povezuje sa Kataloncima, viđeni su na košarkaškoj utakmici između Nju Jork Niksa i Filadelfije.

Ovo je bio dovoljan povod za medije, da Pikea, koga već nazivaju budućim predsednikom Barselone, imenuju za ključnog pregovarača tokom pauze.

Kroz šalu ili ne, Pike ima veliki uticaj i mogao bi da kaže koju lepu reč i da prelomi kod Grizmana. 

Nije tajna da je Grizman dobio obećanje kluba da će moći da ode iz Atletika narednog leta, pošto je prošlog potpisao poseban ugovor kako bi privremenom klauzulom od 200 miliona evra stopirao sve pregovore tokom FIFA zabrane registracije igrača na Vanda Metropolitanu.



Francuz je takođe na meti Pari sen Žermena i Mančester junajteda, ali deluje da je najbliži Barseloni.

Katalonski i španski mediji su uveliko pisali da su se čelnici Barselone sastali i sa njegovom porodicom oko selidbe i života u gradu na obali Mediterana.

Grizmanova otkupna klauzula je 100 miliona evra, Barselona je spremna da plati, preostalo je još da "predsednik" Pike kaže šta treba na odmoru u Nju Jorku, šale se navijači katalonskog kluba, pa da najveća želja Ernesta Valverdea bude ispunjena.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
V84
Wednesday, 27.12.2017
03:11

Smatram da barsa treba boljeg napadaca od Grizmana. 2 gola dao u prvom delu sezone, mozda jos neki zadnjih par dana ali opet... Suarez ako se stvarno vrati u formu kao sto nalikuje grejace grizman klupu.

avatar
Стефан Стојанчевић
Tuesday, 26.12.2017
14:09

ja se ponado sakiri kad ono grizman.... xD

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 26.12.2017
13:45

Samo ne znam dje ce Grizman igrati.Suki je usao u formu,i svi znamo da je i dalje medju 3 najbolja napadaca na svijetu...Dembele je jako mlad,oporavio se,tako da jedino da Grizman igra umjesto njega,ali je Dembele placen nevjerovatno mnogo,i siguran sam da je tesko zamisliti da bude na klupi.

avatar
Dejan Marinkovic1
Tuesday, 26.12.2017
16:07

Ne lupetaj,Suarez je tesko drvo postao. Covek ne moze loptu da primi o driblingu da ne pricam a o pasu jos vise. Treba nam Grizmaaaan

avatar
Bojan100
Wednesday, 27.12.2017
14:41

S I M K E , kao prvo Suarez je postao jedno obicno drvo , njegova forma je zavrsena prica , to sto od 20 izglednih sansi za gol , on postigao 5 golova , ne znaci da je u formi , polako ulazi u 30- te , udebljao se , djeluje konfuzno, jako je nervozan i isfrustriran , u sledecih par utakmica od njega ovekujem famozni “ ugriz” , nama treba upravo Antoan Grizman da igra u tom spicu , Messi ce da daje lopte , protiv slabih ekipa ces imati 30 sansi , a Suarez ce dati 2 gola , ali ces dragi moj SIMKE protiv Celzija imati 3 sanse i to moraju biti golovi... uz duzno postovanje prema Suarezu on nije igrac koji ce od 3 sanse dati 2 gola , a Grizman ce u ovom trenutku 3 Mesijeve lopte pretvoriti u 3 gola u tome je razlika i veoma mi je drago sto ce tu biti Grizman uz Dembelea po bokovima , MESI lazna devetka , vrzni S. Roberto koji je neki dan odrzao cas fudbala Realu ,pa Kutinjo uuuuh ne smijem da nabrajam vise !

avatar
Steffmajster
Tuesday, 26.12.2017
13:41

kad ode (ako ode) sedece dole na parketu, a ne sa golubovima :D

avatar
Jasminn
Tuesday, 26.12.2017
18:28

Hahahahaha i ja gledan otisao gore na plafon. Pa bolje bi mjesto ja nasao sa ovom jadnom platicom :)