Pre roka - Juventus, samo jedan transfer i pet kandidata, prazne kasu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 23.09.2018.
10:50
Izvor: Sportske.net

Praktično, Alegri nema nikakav zahtev za sledeću sezonu sem jedne pozicije, sve ostalo biće isto...

Adidas Twitter
Adidas Twitter

Povezane vesti

Juventus je krenuo u kampanju produžavanja ugovora, Kedira je odbio PSŽ i ostao u Torinu, sledeći je Aleks Sandro, pozicije štopera su rešene, povratkom Bonućija, ostankom Ruganija i Benatije, Barzalji se povlači na kraju sezone, ali čini se da će on imati epizodnu ulogu u ovom šampionatu.

Napad je kompletan, Mandžukića čeka ugovor do kraja karijere ako pristane, svi ostali su pod čvrstim ugovorima, jedino bi Dibala mogao da bude na prodaju, ako ne podigne formu, mada je to malo verovatno.

Alegri ima samo jednu želju i Anjeli je obećao novog Ronalda, samo mlađeg.

Prva meta je Pogba, to u klubu ne kriju, ali tu je i Barsa, zavisi i od njih, Juventusova prednost je Rajola koji bi da zadrži pozicije u klubu i koji blisko sarađuje sa Nedvedom. U igri je i Rabio, ali izgleda da se on dogovorio sa Sitijem, dok bi nešto manje nego Pogba košta Belgijanac Tilemans iz Monaka.

Naime, Alegri želi nekoga ko je sposoban da bude plej, alternativa i za Pjanića, ali i da igra na ostalim pozicijama u veznom redu.

Zbog toga su u igri još dva imena, jedno je Sergej Milinković Savić koji je i dalje u orbiti interesovanja, iako će produžiti ugovor i iako ga i dalje želi Mančester Junajted i na kraju iznenađenje koje se povezuje sa Mendešom, Renato Sančez koji se vratio u Bajern i koji je stagnirao pune dve godine, ali u Juventusu veruju da bi bivši "zlatni dečko" procvetao kod njih, kao i mnogi igrači koji su revitalizovali karijere u Torinu.

Za Pogbu ili Milinković Savića Juventus je spreman da isprazni kasu, ostali su jeftiniji, ali je već sada jasno da bi klub mogao praktično da sledeće leto bude neaktivan. Postoji i mogućnost da recimo kupe Blekija Milenkovića i Kjezu od Fiorentine i da ih ostave još jednu sezonu među "Ljubičastima".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juve mojsa
Sunday, 23.09.2018
17:23

ova poslednja kombinacija milenkovic kjeza je najbolja cini mi se..madfa bi i pogbu rado vratio,kakav bi to tim bio

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 23.09.2018
13:42

Tog Milenkovica nisam pratio do ove sezone ali cini mi se ovo sto je odigrao sad da je rijec o fantasticnom igracu Juve tu mora probati da ga kupi i proda De Silja

avatar
Jelena Pavlovic
Sunday, 23.09.2018
12:32

Srbi dalje od juventusa. Bleki i SMS rodjeni za Real. Najbolji za najbolje

avatar
neme
Sunday, 23.09.2018
11:54

Cudi me da sanceza nisu vec oteli bayernu u nemilosti dve godine a strasan igrac.

avatar
Mangus
Sunday, 23.09.2018
10:59

To s milenkovicem i kjezom ima smisla. A za vezni red, ako su pametni onda tilemans. Odlican, mlad, i daleko jeftiniji od pogbe i smsa od kov je vrv i bolji