Pre dve godine nisu uspeli, pokušaće ponovo - Kragujevčanin u Valensiji?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 13.06.2018.
16:59
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac ponovo se našao na radaru kluba sa "Mestalje".

EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS
EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS

Povezane vesti

Kako prenose nemački mediji, Valensija je obnovila interesovanje za usluge srpskog reprezentativca iz redova nemačkog HSV-a Filipa Kostića.

Kragujevčanin će ovog leta izvesno promeniti sredinu, HSV je ispao u Cvajtu, a Kostić je izrazio želju za promenom sredine i Hamburger mu neće stajati na putu.

Žele u nemačkom klubu i da se reše najplaćenijih igrača, Kostić je sa primanjima od dva miliona evra godišnje jedan od njih i voljni su da saslušaju ponude za njegove usluge.

Valensija je pokušala da ga dovede pre dve godine u svoje redove, ali tada nisu bili spremni da izađu u susret Štutgartu i "Švabama" plate traženih 14 miliona evra, što je HSV kasnije uradio.

Sada bi mogli da ga dobiju i za manje novca, pominje se da bi Hamburger bio spreman da ga proda za od osam do 10 miliona evra, što je svakako cifra koju "Slepi miševi" mogu da priušte.

Ipak, ništa se preciznije neće znati do kraja Mundijala, kako se Filip Kostić nalazi u Rusiji sa reprezentacijom Srbije i najverovatnije ga očekuje bitna uloga u startnoj postavi.

Branislav Ivanovic Filip Kostic

Podsetimo da je Valensija dogovorila i transfer još jednog srpskog internacionalca, put "Mestalje" uskoro će krenuti mladi vezista Zvezde Uroš Račić, a u njihovim redovima nastupa i "Zlatni orlić" Nemanja Maksimović, mada bi bivši vezista kazahstanske Astane mogao da promeni sredinu ovog leta.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 13.06.2018
23:37

Limitiran igrac. Sad ce on da nadje treci tim da se bori za opstanak u Bundesligi a Valensija nece samo da kupuje nase igrace.