Poznata sudbina Argentinaca? Kako će izgledati Juventusov napad?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 09.07.2019.
09:13
Izvor: Sportske.net

Stvari se kreću ka raspletu, Sari ne brine...

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Juventus će izgleda rešiti probleme sa Argentincima. Tačnije, nazire se sudbina Dibale i Iguaina.

Ovaj prvi će ostati, naime, Sari je razgovarao sa "La Hojom", rekao mu da ga vidi u ekipi i da nema razloga da brine. Trampa za Ikardija ne dolazi u obzir, sa druge strane, ni eventualna kupovina Pogbe, neće ugroziti pozicije Dibale, niti naterati Juventus da ga žrtvuje.

Sa Iguainom je situacija drugačija, on želi da se nametne Sariju, ali Juventus ima u planu da ga menja za Zaniola iz Rome. Čak se priča da je posao završen, jedino fali Pipitin pristanak.

Njegov brat Nikolas je tražio novac da Gonzalo napusti Juventus, jer u Romi neće moći da mu plaćaju 7.5 miliona evra po sezoni. Trebalo bi da Juve makar isplati jednu godinu ugovora Argentincu i on bi pristao da se preseli u Rim.

Ali, ko će predvoditi napad. Mandžukić čeka poziv iz Atletika, ili Dortmunda, neće pristati da sedi na klupi, dok bi Kin mogao da ode na pozajmicu, ili bude deo transfera De Lihta.

Ponovo se pomalja Ikardi, kome su Anjeli i Paratići poručili da sačeka, odbija sve ponude, kako bi Inter doveli u vremensku iznudicu i naterali ih da smanje sumu od 60 miliona koju traže za igrača na koga ne računaju.

Prema pisanju italijanskih medija, Sari ne brine oko napadača, Ronaldo mu je rekao da će igrati na svakoj poziciji koja je klubu potrebna, a novi trener se nosi mišlju da proba sa Dibalom na poziciji "lažne devetke".

Kjeza koji je takođe želja Juventusa je preskup, čini se da nema ništa oko njegovog dolaska iz Fiorentine, novi vlasnik Roko Komiso traži preveliki novac, iako "Bjankoneri" imaju dogovor sa igračem.

U svakom slučaju, napad će pretrpeti velike promene, a kako će sve izgledati videćemo i u pripremnim mečevima u Americi. Trenutno, prioritet je da se završi posao oko De Lihta, prodaju prekobrojni poput Kansela, Matuidija, Kedire i nađe spoljni defanzivac, kandidati ostaju Tripije i Darmijan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

50 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 17.07.2019
13:07

ajde objavite komentare malo brze . ne samo ja da cekam 2 dana . aj budite dobri pa objavite

avatar
Amalainter
Wednesday, 10.07.2019
18:29

Tako i treba..neka ih muze Iguain do zadnjeg eura, takodje i Bale Real i svi ostali koji su u ovakvoj situaciji..

avatar
Alex#10
Tuesday, 09.07.2019
16:17

Vec nekoliko prelaznih rokova se provlaci taj Darmijan. Nikako da se okanemo njega. Na kraju ce ga i dovesti. Izgleda da je to neizbezno. U taj transfer sam sve vise ubedjen.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 09.07.2019
12:42

Dibala neka ostane , isto i jedan od Mandzo i Pipita ! Ikardi nam ne treba , ne treba nam niko u napadu ! Jos de Liht i desti bek , ako vec mora da ide Kanselo ! Merkato za 10 !!! FORZA JUVENTUS

avatar
Steffmajster
Tuesday, 09.07.2019
10:07

sto ne dovede Juve onog prvog strelca u Italiji prosle sezone, taman bi im lego

avatar
Axel
Tuesday, 09.07.2019
10:31

juve može da dovede koga poželi, za razliku od raspadnutih milana intera i ostalih

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Tuesday, 09.07.2019
09:49

Mislim da prvobitni napad bice u formaciju 4 3 3 sa Ronaldo,Dybala,Costa , a sa Kean ili pri dovodzenja Icardi moze i u
4 2 3 1 Ronaldo Dybala Costa(Bernardeschi) Icardi(Kean) Jednostavno Sarri ima preveliki izbor i mogucnost da igra koju formaciju pozeli.

avatar
Opet onaj Anonymous
Tuesday, 09.07.2019
13:12

Bernardeschi ce sigurno dobiti prednost kod Sarrija u odnosu na Costu

avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 09.07.2019
09:38

Ne verujem da ce Juventus dovesti Pogbu. Vezni red je vec krcat, tu su Rabio, Pjanic i Remzi kao prva trojka. Na klupi imaju Bentankura i Cana, o Kediri i Matuidiju da ne pricam. I gde ce tu Pogba da upadne?
Sto se napada tice, levo je izvesno CR, desno Bernandeski i u sredini ocekujem Kina. Dibala nije stvoren za laznu devetku, i ne verujem da ce je dobro odigrati. Mozda cak i Mandzuka bude prvi izbor, ali mi nesto govori da Dibala nece biti standardan, osim ako Sari ne zaigra 3-4-3 sto je malo verovatno. Mozda u nekoj 3-5-2 moze da ih uklopi, gde bi Kosta i Bernandeski igrali spoljne vezne, CR napadaca a Dibala iza njega.