Potvrđeno - Volfsburg našao pojačanje u Štutgartu! Šta će biti s Kostićem?

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.04.2016.
13:07
Izvor: Sportske.net

Ekipa Štutgarta na kraju sezone i definitivno ostaje bez svoje ''desetke''. Da li ovo znači i ostanak našeg Filipa Kostića?

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Nemački mediji preneli su danas informaciju iz Štutgarta, odakle je stigla potvrda da će 26-godišnji vezista ovog kluba Danijel Didavi od naredne sezone igrati za ekipu Volfsburga.

Danijel Didavi je dete Štutgarta, ponikao je u ovom klubu, gde je prošao i mlađe kategorije, pre nego što se u seniorskoj konkurenciji izborio za mesto standardnog prvotimca.

Ove sezone uz našeg Filipa Kostića čini najveću snagu ''Švaba'' u veznom redu, pa se sada postavlja pitanje da li njegov prelazak u Volfsburg znači i da će u Štutgartu učiniti sve da u narednoj sezoni zadrže bar srpskog fudbalera.

Kao što je poznato, za Kostića već postoji interesovanje većih klubova, pominje se i aktuelni šampion Bajern kao jedan od  zainteresovanih, ali je naš reprezentativac nedavno takođe naglasio da mu je u Štutgartu lepo i da ne žuri sa odlaskom iz ovog kluba u kojem se sjajno snašao po dolasku iz Groningena.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mario Götze - Return
Tuesday, 05.04.2016
14:08

Sjajan igrac...

avatar
Totalno Iskren
Tuesday, 05.04.2016
16:24
avatar
Mario Götze - Return
Tuesday, 05.04.2016
20:20

Stvarno decko igra super obelezio je zimski deo Bundeslige, stvarno me je odusevio, kao i vecinu gledalaca Bundeslige... I sada igra super...