Potvrđeno, Real doveo i Japanca! I to onog Barsinog...

Autor: Darko Mitrović
petak 14.06.2019.
14:48
Izvor: Sportske.net

Nastavljena serija transfera u Madridu.

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Ova nedelja bila je spektakularna za navijače madridskog Reala, jer je kraljevski klub angažovao Jovića, Militaa, Azara i Mendija, a danas stiže još jedna vest kao nastavak ove serije.

Novi fudbaler Reala je i 18-godišnji Japanac Takefuša Kubo!

Naravno, ovaj momak tek treba da se dokazuje i to će od naredne sezone činiti u drugom timu Reala, odakle bi trebalo da se polako nameće Zinedinu Zidanu za eventualni ulazak među prvotimce.

Njegov potencijal davno je prepoznala Barselona, koja ga je u svoju omladinsku školu dovela još 2014. godine, zbog čega je tada dobila i zabranu transfera zbog nelegalnog dolaska 14-godišnjaka.

Barselonu je napustio dve godine kasnije, vratio se u Japan, gde je nosio dres Tokija i Jokohame, a sada se na velika vrata vraća u Evropu.

Španska Marka je prenela da će Real platiti dva miliona evra japanskom klubu, a da je talentovanom vezisti ponuđen ugovor na pet godina, vredan milion evra godišnje.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Saturday, 15.06.2019
01:16

Brate ja ne znam zasto su ga doveli, ali kad pogledate video bice vam jasno, jer ovaj mali ima ozbiljan potencijal!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 14.06.2019
17:52

Najbogatiji klubovi jedva dočekaju da se pojavi neko sa bogatijeg dela azijskog ili severno-američkog tržišta pa da ga dovedu pre svega zbog popularizacije kluba tamo gde su pare.

avatar
GoHardV3
Friday, 14.06.2019
17:25

Svi se sprdaju s bedom, i Kiko Femenia im je kapiten bio u la masiji, sa 17 godina kapiten u Barsi B i dodje u Kastilju sad medju boljim bekovima premijer lige.