Potvrđeno, Miha dobio veliko pojačanje!

Autor: Nikola Miloradović
petak 10.01.2020.
21:15
Izvor: Sportske.net

Argentinski reprezentativac stigao u klub.

EPA-EFE/MARCO LEZZI
EPA-EFE/MARCO LEZZI

Povezane vesti

Kako je i zvanično objavljeno od strane kluba, talentovani argentinski vezista Nikolas Domingez je stigao u Bolonju.

Italijanski klub je Argentinca otkupio od Velez Sarsfilda još letos, ali su ga ostavili na pozajmici u matičnom klubu do kraja sezone.

Sada je konačno stigao u Italiju i registrovan je za nastavak sezone, pa nema sumnje da će biti od velike pomoći Siniši Mihajloviću.

Domingez je za prvi tim Veleza debitovao 2016. godine, do danas ima 84 upisana nastupa uz taj klub, postigao je i devet golova.

Debitovao je i u seniorskoj reprezentaciji Argentine u septembru prošle godine, a nakon toga je upisao još četiri nastupa za "Gaučose", postigao je i jedan pogodak.

Dakle, jasno je da je reč o veoma talentovanom vezisti, Miha je pokazao da ima odličnu saradnju sa mladim igračima i ovo bi mogla da bude dobitna kombinacija.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nerealno realan
Friday, 10.01.2020
22:28

84 utakmice, 9 golova? Pa ovo i ne zvuci kao neko bog zna kakvo pojacanje.. :D :D :D Dajte info koliko ima asistencija, kapiram da mu je to prvobitni zadatak. Ili ako igra zadnjeg veznog, nesto drugo. Ovako, i nisu se usrecili bas..

avatar
Tristan
Saturday, 11.01.2020
05:04

evo statistika sa transfermarketa - ukupno 5 asistencija za 3 sezone, vecinu nastupa kao centralni vezni i u napadu ali ima i 12 nastupa kao zadnji vezni (i dao 3 gola doduse) ... Ali najboli po asistencijama tog Veleza ima 3 asistencije a bas ovaj Nikola ima najvise golova sa 5 ove sezone tako da na nivou tog kluba valjda je to dobro (mislim da FK Velez iz BiH ima bolje podatke :D