Potvrđen odlazak sa ''Enfilda'', koliko će Liverpul zaraditi?

Autor: Darko Mitrović
petak 28.06.2019.
09:44
Izvor: Sportske.net

Nije ''zbogom'' već samo ''doviđenja''?

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Jirgen Klop polako rasterećuje igrači kadar ovog leta, a s tim u vezi i jutrošnja informacija ''Skaj Sportsa'', koji prenosi da je Liverpul kompletirao transfer 19-godišnjeg Rafaela Kamača, talentovanog portugalskog veziste, u redove lisabonskog Sportinga.

Vrednost ovog transfera je pet miliona funti, koliko će Liverpul inkasirati ovog leta, ali to nije sve.

U zavisnosti od učinka u narednoj sezoni i rezultata Sportinga na domaćoj i međunarodnoj sceni, ''Redsi'' bi mogli da inkasiraju još dva miliona na ime dodatnih bonusa. Takođe, dogovoreno je i 20 posto od sledeće prodaje, ali i mogućnost ponovnog angažovanja ovog mladog igrača, ukoliko se nametne svojim igrama u Sportingu.

Kamačo je i ponikao u Sportingu, ali se još kao 13-godišnjak se preselio na Ostrvo, u mlađe kategorije Mančester sitija. Liverpul ga je angažovao tri godine kasnije, igrao je za U18 i U23 ekipu kluba sa ''Enfilda'', a upisao je i jedan nastup u seniorskom timu, u FA kupu protiv Vulvsa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Friday, 28.06.2019
12:33

Najbitnija je klauzula od sledece prodaje gdje Lvp dobija 20%..Mali ima veliki potencijal i vrlo lako bi mogao biti predmet velikog transfera u buducnosti. Steta sto nije imao strpljenja sa Lvpom..Bio je usmeni dogovor u januaru da produzi ugovor, al ipak se predomislio..Vjerovatno zbog cinjenice da mu je rival za to mjesto desnog beka TAA.

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 28.06.2019
09:56

Zar klop ne pravi svetske zvezde od mladica a ne cekaj on obara svetske rekorde

avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 28.06.2019
10:12

Robertson, TTA, Gomez... To su momci koji trenutno igraju u prvom timu Liverpula a koje je Klop napravio. Koliko je UTD izbacio poslednjih sezona? Ili Barselona? Ili Real? Nijednog?
I Celzi je poceo svoje da gura kad je Bajern dosao po njih.
Ne moze svaki klinac da uspe, a ovaj ocigledno nije bio kalibar jos za Liverpul

avatar
LFC 19-ta
Friday, 28.06.2019
10:31

Da, obaramo. Sto s tim?

avatar
_Goran_
Friday, 28.06.2019
10:22