Potvrda - Zidan odlučio, agent potvrdio, on će biti najveće pojačanje Real Madrida!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.04.2020.
09:01
Izvor: Sportske.net

U Realu doneli odluku, već se zna i cena...

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje Real je odabrao vezistu. To nisu ni Pogba, ni Van de Bek, kako je potvrdio Alvaro Tores, menadžer igrača, Fabijan Ruiz želi u Madrid.

On je po svemu sudeći veoma zagrejan nakon tri sjajne sezone, jedne u Betisu i dve u Napulju, da se domogne velikog kluba, i neće propustiti priliku da zaigra za Real.

"Već smo obavestili Napoli, bilo je dosta poziva, ali Fabijan hoće u Real, kako bi obeležio novu eru fudbala", rekao je menadžer.

Ruiz je bio na meti Barselone, pominjao se i Junajted, ali uklapa se u ono što traži Real, juče je napunio 24 godine, već je debitovao za Španiju, idealno bi se uklopio sa Valverdeom i Odegardom u kojima Madriđani vide budućnost.

Napoli je pre dve godine za njega platio klauzulu od 30 miliona evra, sada traže duplo i vrlo je lako da će Ruiz biti najveće pojačanje Madriđana.

Već smo pisali, nekih velikih transfera neće biti, Real želi da se oslobodi Džejmsa, Bejla, ali i još desetak igrača iz drugog plana i onih koji su na pozajmicama i da praktično ostane aa 25 fudbalera u pogonu.



To će značiti da osim Kolumbijca i Velšanina, odlaze Odriozola, Isko, Lukas Vaskez, Marijano, možda i Marselo, ako Zidan odluči da ostavi Reguljona, zatim Načo, a moguće je i da ode i Militao u PL.

Baner


Ali, što se pojačanja tiče, era "Galaktikosa" je završena, pisali smo, teško će do Mbapea, tražiće pojačanje u napadu, ali nije realno da Haland stigne ovog leta, već će sve poslove oko Benzeminog naslednika ostaviti za 2021. a Luka Jović će dobiti još jednu šansu da pokaže da nije promašena investicija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke