Potvrda sa vrha, grčki bedem na "San Paolu", čeka se prava ponuda za Senegalca, a šta će biti sa Srbinom?!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 03.09.2020.
14:59
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Napolija se oglasio.

EPA/CIRO FUSCO
EPA/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Puno je pisanja o sudbini Kalidua Kulibalija, sam fudbaler želi da se njegova sudbina što pre reši, kako bi mogao da se skoncentriše u potpunosti na svoj posao.

De Laurentis je svojevremeno tražio i preko 100 miliona evra za njegove usluge, danas je izjavio da je pogrešio što ga nije prodao za 110 miliona evra kada je imao priliku (pretpostavljamo PSŽ), ali i dalje ne odustaje od svojih zahteva.

Oni se jesu promenili sada iznose 80 miliona evra, koje niko nije spreman da plati.

Siti je prvi favorit za njegov potpis, mediji iz Italije i Engleske tvrde i da stameni štoper ima dogovor sa "Građanima" i da se čeka da se dva kluba dogovore oko obeštećenja, mada su se pojavile spekulacije da se Junajted sprema da pokvari posao gradskom rivalu.



Bilo je i pisanja da je pao dogovor i da će Siti platiti 70 miliona za Kulibalija, ali realnost je nešto drugačija.

Ipak, svesni su pod Vezuvom da je Kulibali bliži odlasku nego ostanku, pa mu spremaju i zamenu.

Kao što se ranije i pisalo, želja je Sokratis Papastatopulos iz Arsenala, što je danas potvrdio i predsednik Napolija Aurelio De Laurentis.

"Radimo na tome da dovedemo Sokratisa Papastatopulosa iz Arsenala, imamo ga kao opciju", potvrdio je prvi čovek italijanskog kluba.

Što se tiče Kulibalija, kao što smo napisali, De Laurentis ne odustaje od svojih zahteva, Senegalac može da ide, ali smo po pravoj ceni.

"Spreman sam da ga prodam ako neki klub dođe sa pravom ponudom", kratak je bio predsednik Napolija.

baner

Za kraj je potvrdio i da je Alan na pragu Evertona, kao što je i najavljeno.

Dakle, njegova ideja je da napravi grčki štoperski tandem Papastatopulos - Manolas, pitanje je i šta će biti sa Nikolom Maksimovićem, koji je ušao u poslednju godinu ugovora sa klubom.

Bivši igrač Zvezde je velika želja brojnih klubova, dovodio se takođe u vezu sa Evertonom, jer ga Anćeloti želi na "Gudisonu", ali se stidljivo šuškalo da ga prati i Arsenal, mada je to propalo sada kada je Gabrijel stigao na sever engleske prestonice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke