Potvrda? Ronaldo se dogovorio, klauzula ne važi za sve klubove!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 04.07.2018.
09:05
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su jučerašnje informacije bile tačne, Španija i Italija na nogama. Hoćemo li zaista videti neočekivani rasplet?

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Potvrde su noćas stigle sa raznih strana, od poznatog novinara Di Marcija, španskih medija bliskih Realu, čak se pojavila informacija da je Real prihvatio ponudu.

Naime, postoji klauzula za klubove van Španije, PSŽ i velike engleske timove koja je manja od zvanične, tvrde na Apeninima i ona je 120 miliona evra.

Real je navodno već prihvatio, uz određene uslove 100 miliona od Juventusa, Ronaldo je razgovarao nekoliko puta sa Anjelijem i čini se da sada, ili Real mora da mu ponudi mnogo više novca, ili će jednostavno otići u Juventus.

U Torinu groznica, Marota je u svom stilu rekao da je u pitanju "predlog", i nije više izgovorio nijednu reč. Da li to znači da je Mendeš sam orkestrirao transfer, ili da u dogovoru sa Juventusom koristi situaciju da natera Pereza da popusti i ponudi veći novac, teško je reći.

U svakom slučaju, neke španske radijske emisije tvrde da nije ni novac u pitanju i da Ronaldo hoće u velikom stilu da završi karijeru, da želi da zatvori krug i da nema više motiva u Realu.

Suma je manja od one o kojoj se pričalo, čitav transfer Juventus će koštati 220 miliona evra, plus porez, Ronaldo će zarađivati 30 miliona po sezoni, sedam više nego u Realu.

Kako će to biti isplaćeno, da li kroz marketing, preko kompanije Anjelijevih, to jest Elkana ostaje da vidimo, sinoć se pojavila priča da iza cele priče stoji Adidas i da će oni oteti Kristijana "Najkiju", mada to deluje prilično nategnuto.

"Marka" tvrdi da je Ronaldo odlučio da ode jer je povređen odnosom Pereza i lažima o povišici posle Kardifa i da je to glavni razlog. Pošto ga neće pustiti u Englesku, Juventus je logična opcija, radi se o jednom od najvećih klubova na svetu i ligi koja je ipak dosta jača od one u Francuskoj.

Bilo kako bilo, Juventus čeka, navijači su još u šoku, a izgleda da Real nema nameru da popusti i da će se odreći najboljeg igrača sveta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Wednesday, 04.07.2018
16:08

Ako predje u Juve može da se pozdravi sa osvajanjima ZL u budućnosti.Ako već ucjenjuje klub sa 40 miliona treba ga prodati.Interes kluba treba da je ispred svega i svakoga mi nismo Barsa da nas ucjenjuje jedan igrač pa makar on bio i Pele,Maradona ili Ronaldo.Isplatio se ali vreme je za mladje igrače i nova lica.Dolazi Vincius tu su Asensio i Bejl treba ponuditi pare za Mbapea ili Kejna ,praviti smenu u napadu na vreme.Ja lično bi mu ponudio tih 30 miliona koje mu nudi Juventus ako neće cao zdravo.Juve je veliki klub ali Real je Real i ima bolji tim ako hoće da mijenja Krosa,Modrica,Marsela,Ramosa,Karvahala,Iska za Dzana,Pjanica,Benatiju itd nek ide.

avatar
magister
Wednesday, 04.07.2018
10:51

Deluje čudno, zato ne verujem u ovu opciju.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 04.07.2018
10:33

Sramota je igrati se sa Juventusa , ako novi ugovori i vise para su u pitanju ! Ali ako je istina , sta reci ? 30 milki plata za Juventus,to je nemoguce , Real da pusti najbolji na svetu , Ronaldo da zaigra u Seria A ? Logika kaze NE

avatar
Goran.984
Wednesday, 04.07.2018
11:23

Nije ne logicno...Ronaldo sa Realom ima pola pola oko marketinga,a Juve bi se odregao njegovog marketinga...e tu leze milioni... u svako slucaju Anjeli imaju pare,samo ne trose na neprovjerene igrace..Ronaldo je Ronaldo..

avatar
Stratford
Wednesday, 04.07.2018
10:29

Juventus može dostići njegove platne zahtjeve samo ako proda stadion haha, 30 miliona godišnje u Italiji? Naučna fantastika

avatar
Goran.984
Wednesday, 04.07.2018
10:21

Iako ima 33 godine i dalje je masina..sa 37,38 ce biti spremniji od 70% igraca... njegov najveci adut,a to je i na radost buduceg kluba, sto je taj covjek jos gladan uspjeha,kao da ima 23 godine.. Ja licno bih bio prezadovoljan ako dodje u Juve,e to je vec neka druga dimenzija fudbala...on je magnet za trofeje i one najvece...

avatar
Boran83
Wednesday, 04.07.2018
09:59

Meni ovo i dalje deluje nemoguce. U italiji je 7 miliona najveca plata a da mu Juventus obezbedi 30 😱 plus prepreka nike. Bilo bi dobro za italijanski fudbal da predje ali opet deluje nemoguce.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 04.07.2018
09:51

Otkud Juventusu novac za Ronalda i njegovu ogromnu platu a a nemaju sa SMSa glupost cista

avatar
Duhamel
Wednesday, 04.07.2018
11:50

Pa nisi upucen, SMS je duplo skuplji od Ronalda i Messija na danasnjem trzistu, kazu najbolji na svijetu....

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 04.07.2018
16:10

Hahaha izgleda bas xD

avatar
conecorleoneRM
Wednesday, 04.07.2018
09:30

Ako je ovo istina,skidam kapu,covek stvarno ima smisla i stila,Junajted,Real i Juventus za kraj,bolju karijeru nije mogao da ima.

avatar
LuckyStrike
Wednesday, 04.07.2018
09:25

Nista novo od Reala.. oteras legende kluba kao da su nista i kao da tom klubu nista nisu dali.. kasiljas sad ronaldo.. Sramota