Potvrda - Ovo je moguća zamena za Ibrahimovića!

Autor: Stevan Milovanović
četvrtak 19.05.2016.
20:30
Izvor: Sportske.net

Poznato je da će Pari-Sen Žermen ostati bez svog najboljeg igrača ovoga leta, a mesto Zlatana Ibrahimovića bi mogao da popuni golgeter vicešampiona Francuske.

Beta/AP Photo/Laurent Cipriani
Beta/AP Photo/Laurent Cipriani

Povezane vesti

Benoa Lakazet, brat napadača Liona Aleksandre Lakazeta, u izjavi za francuske medije nagovestio je da bi njegov brat ovoga leta mogao da obuče dres Pari-Sen Žermena!

Zlatan Ibrahimović je ove sezone bio najbolji strelac francuske lige sa 38 golova, a sudeći po ovoj izjavi, želja PSŽ-a je da ga zameni drugi strelac lige Lakazet.

"Parižani su bili zainteresovani za mog brata prošle godine. Odlazak Ibrahimovića znači da moraju da dovedu zamenu, tako da postoji mogućnost da Aleksandre zaigra tamo" - rekao je Benoa Lakazet.

Aleksandre Lakazet je "dete Liona", za prvi tim je debitovao 2010. godine i od tada je odigrao 229 utakmice i postigao 92 gola. Ove sezone u francuskom šampionatu je postigao 21 gol.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nouhei
Friday, 20.05.2016
06:21

Nekako sam se nadao da cu ga videti u Liverpulu, ali sve su manje sanse za to, kako se cini. Al opet bi mi bilo draze da dodje u Arsenal ili tako nesto. Nekako se uvek razocaram kada se prica o transferu odredjenog igraca celo leto, i on na kraju predje u PSG ili Bajern ili tako neki tim.