Potres u Torinu, Ronaldo dobija "novog" Benzemu?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 12.03.2020.
20:32
Izvor: Sportske.net

Juventus bi mogao da poremeti planove velikih rivala.

Beta/Marco Alpozzi/LaPresse via AP
Beta/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Povezane vesti

"Stara dama" se nalazi u karantinu. Na zvaničnoj stranici kluba izdato je saopštenje da su 121 članova, od igrača, direktora do stručnog štaba u izolaciji zbog pozitivnog testa Danijele Ruganija na korona virus.

Revanši mečeva Lige šampiona koji su bili na programu za narednu nedelju su takođe otkazani.

Međutim, vratimo se fudbalskim stvarima. Tutomerkato prenosi da čelnici Juventusa razmatraju Harija Kejna za novu klasičnu "devetku", nešto što ove sezone nedostaje ekipi iz Torina.

Italijanski mediji prenose da je ideja da se Ronaldu omogući napadač klase poput Benzeme, sa kojim je Portugalac imao plodnu saradnju na terenu. Totenhem je završio svoje učešće u LŠ, bolji od njih su bili "bikovi".

Murinjov tim se trenutno nalazi na osmom mestu Premijer lige, pored LŠ završili su sa takmičenjem i u FA kupa gde ih je zaustavio Norič. Pored Juventusa za efikasnog napadača iz Londona se interesuje i Real Madrid. Cena je navodno oko 150 miliona evra, videćemo da li Kejn razmatra napuštanje "pevaca" posle još jedne neuspešne sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Friday, 13.03.2020
16:42

Benzema je vise bio 10ka u Realu nego 9ka. A Kajn ne bas ona cista 9ka. Razlika nebo i zemlja

avatar
Bádr Hari
Friday, 13.03.2020
10:37

kao sto mozete videti mi fanovi Lea Messija ne samo da ne znamo sta je tap-in vec ne znamo ni sta je sidras. :D

avatar
Mirjevac
Thursday, 12.03.2020
23:35

Pa vi ste skoro pisali da je bomba u realu i da je real odvojio 150 miliona ra Kejna, dok danas piste da ce Kej u Juventus! Neznam sta je ovo, predlozio bi vam da se odlucite gde ce i kod koga, a ne ovako, cas u real cas u Juve!

avatar
Badr Hari
Thursday, 12.03.2020
22:57

A 'plodna saradnja' se svodila na to da ovaj igra sidraša u petercu dok ga Benzema gađa loptama. To isto treba da radi Hari Kejn?

avatar
holideyyy
Sunday, 15.03.2020
15:22

U čemu je tvoj problem? Tvoja opsesija Messijem napravila ti je pomračinu u razmišljanju-a to se zove psihopatija.Nikad ne može postojati najbolji fudbaler svih vremena, svako doba ima svoje zvezde. Fudbal je evoluriao, igra se drugačije, više se ide na fizičku spremu i trčanje, i više nema magičnih driblera i poteza kao nekada, da ne nabrajam poimenično fudbalere.

avatar
Badr Hari
Monday, 16.03.2020
13:51

Ahahaha, sindrom Zvezda-Partizan za decu do 7 godina. Ako kažeš da je Zvezda prevara od kluba opsednut si Partizanom i obrnuto. 😂😂😂 Nema veze što Messija nigde i ne pominjem (osim u sprdnjama od tekstova gde 'svi znamo' kako je on Bog-otac i 'odlučuje' o svemu na planeti - od transfera Barsinih fudbalera do uragana i pandemija), bitno je da kažem ono što svi vidimo i znamo (da je izlizani najveća prevara u istoriji sporta), što znači da sam 'opsednut Messijem'. 😂😂😂

avatar
Thursday, 12.03.2020
22:34
avatar
Mak-Juventino
Thursday, 12.03.2020
22:31

Nemamo nista protiv :DDD