Potpisao Zaha!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 15.08.2018.
12:43
Izvor: Sportske.net

Pominjao se prelazak u Totenhem ili Čelsi, ali izgleda da je Zaha ostao veran Palasu, ili je ipak ovo samo da dodatno podigne cenu?

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Zaha je potpisao novi petogodišnji ugovor po kome će zarađivati 130 hiljada funti nedeljno, biće ubedljivo najplaćeniji igrač u klubu, ali ako je neko zaslužio, onda je to Vilfred Zaha.

Poznato je da je Zaha pre mesec dana odbio novi ugovor po kom je trebalo da zarađuje 120 hiljada funti nedeljno, verovatno kako bi prešao u neki jači klub.

Pominjali su se Totenhem i Čelsi, međutim jasno je bilo da "Pevci" neće platiti 70 miliona funti, koliko je Palas tražio za ovog igrača. Čelsi je ostao usamljen, ali nakon što su zadržali Vilijana i Azara, nije bilo potrebe da toliki novac potroše na jednog igrača.

Sam Zaha je isto pokušavao da izdejstvuje transfer, verovatno i jeste prerastao ovaj klub, ali ipak nam je drago što će on i dalje ostati i pomoći da ovaj veoma simpatičan klub i dalje gledamo u Premijer ligi.

Kristal Palas je veoma simpatičan klub, ali definitivno ne bi to bio isti tim bez Zahe, teško da bi bilo ko zamenio njegov doprinos na terenu. Imaju predivan stadion, možda ne po kapacitetu veliki, ali akustičnost, pa i sami navijači su potpuno drugačiji na ovom stadionu, tako da sve to čini ovaj ostanak još dražim.

Ukoliko neko želi sada da dovede ovog dvadesetpetogodišnjeg krilnog napadača, moraće da izdvoji dobru sumu novca kako bi do transfera došlo.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Wednesday, 15.08.2018
13:14

Nece Zaha nidje :-D Ovo je dobra vest za nas fantazi igrace...

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 15.08.2018
13:10

Pojeo ga je Mancester ali je povratio karijeru u palasu u potpunosti. Ono sto mi se ne dopada nimalo kod njega je taj neki svadjalacki momenat, pa Azara tuku non stop a on nikome ni rec ne kaze, samo gleda svoja posla i igra fudbal, Zaha cim ga neko rempluje ili obori odmah ide u kontra duel i besni, laka je meta za provokacije pravi junosa a nije mlad.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 15.08.2018
16:32

Njega je Mojes unistio,nije bila tajna da su im odnosi bili losi i ovaj mu je slabo davao sansu. Jedino je na pripremama igrao cesto : )

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 15.08.2018
19:29

Mojes je unistio i sam sebe odnosno vreme ga je pregazilo pa se vratilo da ga pregazi jos nekoliko puta tako da ima dosta istine u tome ali ni Zaha se nije bas snasao kada je igrao.