Potpis Hakimija, ovo su dva sledeća pojačanja za Kontea, još četiri dana i ovo će biti najbolji prelazni rok Intera!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.07.2020.
08:46
Izvor: Sportske.net

Marokanac samo početak, ovo je scenario. Navijači Intera odbrojavaju...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Ašfaf Hakimi je raspalio maštu navijača Intera, klubu se žuri, pokušavaju da preteknu Juventus i uzmu Emersona Palmijerija iz Čelsija.

Naime, Juve mora da proda nekog od igrača, možda i Aleksa Sandra, pa bi Inter mogao to da iskoristi i stigne do Brazilca koji je radio sa Sarijem, ali i Konteom.

Time bi bili rešeni bokovi, po mnogima najveći problem ekipe.

Maroti se ne žuri oko Tonalija, on hoće da ostane u Italiji, Juventus se povukao, posle kupovine Artura, Milan nema novca, pa će Inter bez problema uspeti da spusti Ćelinovu cenu i da za oko 35 miliona dovede novog Pirla. Doduše, Konte bi radije Vidala koji je iskusniji i navikao na trofeje, ali klub želi da uloži u mladost.

Za četiri dana je ipak ono glavno. Ističe klauzula Lautaru Martinezu, posle toga je Inter gospodar svoje sudbine. Oni neće da prodaju Argentinca, osim ako Barselona ne plati veliki novac, najmanje 90 miliona plus nekog igrača. Dolaskom Emersona otpala bi mogućnost da dovedu Firpa, ali generalno, priča se da se i "Bik" ohladio.

Iz svega, on će izvući veći ugovor, možda klauzula bude veća, ali bi napadač mogao da dobije povećanje od tri puta za novi ugovor, sada zarađuje oko 1.5 miliona evra.

U Barseloni bi to bilo više od onoga što Inter može da ponudi, ali u situaciji, odnosno haosu u kakvom je Barsa, čini se je sada sklon tome da ostane. Priča se o zameni za Grizmana, ali to je nemoguće jer Grizman ima 20 miliona evra godišnje, Inter ne bi mogao da plati ni pola od toga.

baner


Konte se nada, da bi posle Hakimija, Emersona i Tonalija, ako ostane Lautaro mogao da dovede i prošlogodišnju želju, Džeka, umesto Sančeza čime bi kompletirao napad, ali i strašan tim koji će pokušati da posle više od decenije vrati titulu na "Meacu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Friday, 03.07.2020
17:40

Tesko da ce Juventus pustiti Aleksa Sandra koji je jos uvijek u top 3 igraca na svijetu na svojoj poziciji. Sa njim bi Inter bio paklen.

avatar
Tiribocchi
Friday, 03.07.2020
14:19

Takoooo je strasan tim. Tim pun sa klasa igrace i igrace koji su se naosvajali trofeja i pobedili svaku jaku ekipu u Italiju i van nje. Tako je ? Ili mozda nije ? Hmmmm svih 24 igraca zajedno imaju jedan kup marbela proslog leta koji su osvojili i najveci uspeh u karieri im je 4to mesto. Aliiii dobroooo strasannnn tim da napadaju skudeto kupa ls naravnoooooo

avatar
Oldboy
Friday, 03.07.2020
11:55

Sa Tonalijem I Niangolanom bismo imali rotaciju u sredini, sa Dzekom u napadu i po bokovima bi DAmbrozio i još jedan na levoj strani mogli da igraju lakše utakmice. Za sad kad nam ni prvi tim nije 100% nemamo se čemu nadati.

avatar
Brkljac Vladimir
Friday, 03.07.2020
11:35

Vratiti titulu sa Dzekom🤣🤣sa ovom gore ekipom jedino nekom kupu se mogu nadati

avatar
Amalainter
Friday, 03.07.2020
10:17

Nije lose.. 😂

avatar
Le Tissier
Friday, 03.07.2020
09:26

Lautaro zaradjuje 1.5 miliona i dobice povecanje od tri puta za novi ugovor dakle imace 4.5, a juce izasla vest Salke i Seltik hoce Boacija i nude mu platu od 4 miliona godisnje 😂

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 03.07.2020
09:18

Jos 10igraca pa mozda nesto i osvoji...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 03.07.2020
08:49

Milan nema novca Hahaha