Potera za "plavcem", iz Čelsija u Seriju A?

Autor: Ivan Cvetković
subota 04.04.2020.
08:14
Izvor: Sportske.net

Fudbaler ima motiv više da se preseli na Apenine.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Kako prenosi portal Goal, fudbaler Čelsija Emerson Palmijeri nalazi se na meti tri italijanska kluba.

U pitanju su Juventus, Napoli i Inter koji bi želeli da reše pitanje levog beka što pre, pa se Brazilac sa italijanskim pasošem našao kao moguće rešenje.

Odigrao je Emerson 18 mečeva za Čelsi od starta sezone, no Frenk Lampard ne bi imao ništa protiv da se 25-godišnji fudbaler vrati na Apenine i tako ostavi prostor Čelsiju da dovede novog fudbalera na njegovoj poziciji.

Selektor Italije Roberto Manćini mu je navodno sugerisao da bi bio bliži nacionalnom timu ukoliko bi se vratio u Seriju A gde je već nastupao za Palermo i Romu.

Emerson je u Čelsi stigao januara 2018. godine za sumu od 20 miliona evra, sada je procenjen na 30, pa bi "plavci" na kraju mogli i da zarade na njegovoj prodaji.
Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 04.04.2020
09:49

Pre bi prodao Alonsa nego njega.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 04.04.2020
17:11

Zasto? Alonso je ove sezone pokazao da je mnogo bolji. Manje vise isti broj minuta 4 gola 3 asistencija, Emerson nista. Da ne pricam da nam daje fleksibilonost za promenu formacije.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 05.04.2020
14:01

Poslednje dve utakmice su nam mozda i najbolje utakmice u sezoni Liverpul i Everton bez primljenog gola i obe je igrao Alonso. Bio je deo i tima koji je vezao 7,8 pobeda tamo u oktobru. Sa Alonsom u PL ove sezone imamo 9 pobede i jedan remi sa Bormutom kada je dao 2 gola dakle nije njegova krivica. Bez njega procenat pada na oko 30%! Treba novi levi to je jasno za prvu postavu ali Alonso je bolji od Emersona igrac i tu nema debate!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 05.04.2020
11:12

Alonso je bio dobar i pokazao se samo u formaciji 3-4-3 a tu je pokazao se i dao te golove/asistencije. Lamps stalno zeli igru 4-3-3 a tu je mnogo bolji Emerson. Koji je do povrede nekad u decembru bio super dobar na toj poziciji.