"Posti" od novembra, a seli se u Liverpul za 50 miliona!

Autor: Nikola Miloradović
petak 20.07.2018.
19:37
Izvor: Sportske.net

Još jedan dokaz da su stvari otišle predaleko.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, Everton je poslao ponudu od 50 miliona funti za ofanzivca Votforda Ričarlisona.

"Dejli Mejl" piše da je realizacija transfera veoma blizu i da će "Hornetsi" napraviti veliki profit, kako su za njegove usluge minulog leta Fluminenseu platili 11,5 milion britanskih novčanica.

Iza ovog transfera očigledno stoji novi trener "Karamela" Marko Silva, koji je minule sezone sarađivao sa Brazilcem na "Vikaridžu".

Ričarlison je u prvih desetak utakmica u PL ostavio jako dobar utisak, postigao je i pet golova, ali je onda doživeo veliki pad forme.

Od novembra nije postigao gol, ali portugalski stručnjak očigledno smatra da Ričarlison ima veliki potencijal i naložio je upravi Evertona da ga angažuje.

Ricarlison Richarlison

Votford je po svaku cenu hteo da ga zadrži, ali su i sami shvatili da je 50 miliona funti ponuda koja se za igrača koji se nije dokazao ne odbija.

Ričarlison bi tako postao prvo pojačanje Evertona ovog leta, od kako je na mesto šefa struke postavljen Marko Silva, a na mesto sportskog direktora Marsel Brands.

Klub su sa druge strane napustili Funes Mori (Viljareal), Vejn Runi (Di Si junajted), Džoel Robles (Betis), kao i Šani Tarašaj (Grashopers), Henri Onjekuru (Galatasaraj) i Luk Garbat (Oksford) koji su otišli na pozajmice.

Angažovanjem Ričarlisona za pomenuti novac bi Everton tako postavio novi rekord kada su transferi ovog kluba u pitanju, najveću svotu novca do sada su dali za Sigurdsona, kada su minulog leta Svonsiju za njegove usluge platili oko 45 miliona funti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 21.07.2018
22:09

Ričarlison se nije dokazao? Hahahaha dečko je zver, vredi svaku paru..

avatar
Anonymous Official
Saturday, 21.07.2018
19:13

Ok je Sigurson igrac ali mislim koliko je placen da se na njega pare bacene a ovo bi sigurno bio sjajan potez ali ne shvatam da nije neki veci tim zagrijan za njega u najmanju ruku Tottenham

avatar
Стерлинг Арчер
Saturday, 21.07.2018
11:26

Au, nisam znao da je u ovakvom padu forme

avatar
indosrbija
Saturday, 21.07.2018
09:10

sramota sta everton radi..srlja iz greske u gresku..to je kad se ima para a ni kriv ni duzan,sistem premijer lige u kom svako dobija sansu da trosi ogromne novce pa ko ubode..

avatar
CZYNWA
Friday, 20.07.2018
23:12

Лик је имао само једну једину добру полусезону, и одма 50м.

avatar
Anonymous Official
Saturday, 21.07.2018
19:16

Pa i Alisson je imao jednu dobru sezonu pa odmah Messi na golu i svjetski rekord za golmana 75mil

avatar
CZYNWA
Monday, 23.07.2018
20:58

Ali je citavu sezonu branio konstantno, bez oscilacija, sto ga je preporucilo za prvog golmana reprezentacije, ispred Edersona, koji je fenomenalan u PL. Ovaj igrao 2 mjeseca i nestao sa mape.