Poslednji dan pijace, Mateja Kežman šokirao Lotita i Lacio!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 17.08.2018.
12:35
Izvor: Sportske.net

Teško da će SMS promeniti sredinu, ali zahtev njegovog menadžera izazvao je buru u Rimu!

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Poslednji dan, ne prestaju glasine o eventualnom odlasku Sergeja Milinković Savića u Milan. Sada se pojavljuju priče da će Lotito prihvatiti pozajmicu od 40 miliona sa otkupom, a onda uzeti Klaudija Markisija koji je danas raskinuo ugovor sa Juventusom.

Ali, to su nagađanja, Markisio je rekao da neće igrati za drugi italijanski klub, a što se Sergeja tiče čini se da je nerealno, da zbog FFP Milan plati pozajmicu toliko, mada Eliot ima novac.

Ipak, sačekaćemo 20 časova, ali pronose se priče da je Mateja Kežman šokirao Lacio.

Naime, pričalo se da će Milinković Savić biti nagrađen novim ugovorom, i da će postati sa tri miliona godišnje najplaćeniji igrač u eri Klaudija Lotita.

No, navodno je menadžer srpskog internacionalca tražio između 5 i 6 miliona po godini što je šokiralo Rimljane.

Našem igraču se ne žuri, on očekuje povećanje primanja, čini se da je preskup za italijanske klubove i da u ovom trenutku jedino Real do kraja avgusta može da donese nepristojnu ponudu. Ali, Lacio onda ne može da mu nađe zamenu, Inzagi je tražio da Milinković Savić u svakom slučaju ostane u klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Friday, 17.08.2018
18:11

Izdrzace se jos ovih nekoliko dana smaranja do kraja prel. roka.

avatar
RIP-chechk
Friday, 17.08.2018
15:03

Da li ce mozda neko od ljudi koji stampaju shvatitida je samo prazna prica, nakon mundiala niko ga ne zeli, da hteli bi ali ako moze dzabe, Lolito nece da ga pusti za male pare, a niko nece da kupi loseg igraca kome samo nasi mediji pumpaju cenu. Nijedne novine ne prenose o transferu. Sergeja niti zeli Real, niti Celsi niti Milan, niti bilo koji drugi klub. Celo leto ovde slusamo o Segeju koji je odigrao sramotan Mundial, pokazao da je nikakav igrac, kome menadzeri pumpaju cenu i sad navodno se samo ne znam kome servira prica o nekakvoj igracini koga zeli pola Evrope. Niti u Mialnu citaju nase novine, niti ce Perez pomeriti mali prst za izdanje Informera, niti ce Anjeli da se isprsi na nagovor Ronalda i poveruje u glasine Blica. Odigrao je ok sezonu, ocajan Mundijal i niko ga ne zeli, a Keznamu ako trebaju pare nek nadje nesto drugo no sto ovako pokusava a zamajava druge.

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 17.08.2018
16:17
avatar
karma
Friday, 17.08.2018
13:09

Lotito glup ko k...c na kraju ima prihvati nekih 50 miliona mada je i to previse

avatar
NikkiCFC
Friday, 17.08.2018
17:33

3m su smesne pare. Kako su siromasni ovi italijani, mene je sramota. Pa Bakajoko ima 6,5m. U pravu je Mateja.