Poslednji dan među "Crvenima", Markec opet u "crno-belom"!?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 31.01.2019.
11:29
Izvor: Sportske.net

Liverpul će probati da napravi posao sa PSŽ, ali je malo verovatno, pustiće samo Lazara Markovića, odustali i od napadača.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Liverpul će poslednjeg dana prelaznog roka pustiti jedino Lazara Markovića.

Naime, Srbin kome ističe ugovor bi mogao da prihvati ponudu Bešiktaša, dugo ne igra, proleće bi proveo u Turskoj gde je igrao za Fenerbahče ali pitanje je koliko crno-beli imaju novca, s obzirom da su otpuštali igrače zbog loše finansijske situacije.

Klop je zadovoljan onim što ima, neće pustiti Bena Vudburna u Hal, ali neće ni pokušavati da dovede Tima Vernera iako je otišao Solanke. Mladi Rijan Bruster je oduševio Nemca na treninzima i može da bude podrška napadačkom triju, a ostaje i Origi.

Jedino što bi Liverpul mogao da pokuša je da eventualno dovede Rabioa šest meseci pre isteka ugovora, ali PSŽ traži veliki novac, pa će Redsi verovatno sačekati leto i ispuniti želju Francuza kome je propao transfer u Barselonu, a odbio je Totenhem.

Dakle, ostaje jedino "Markec" ima vremena večeras do pred ponoć da poslednjih šest meseci ugovora sa Liverpulom umesto trenirajući sa rezervama provede igrajući za Bešiktaš.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lakii
Friday, 01.02.2019
04:41

Zavrsice u Fulhamu kod Mitra. Po njega i najbolja opcija.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 31.01.2019
19:54

Dok je igrao za Partizan pricalo se o njemu kao da je Messi medjutoa ipak se ispostavilo da je obicna prevara od igraca