Posledice pandemije, pomaže Pogbi, rampa za Nejmara!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 06.04.2020.
11:50
Izvor: Sportske.net

Sve što se dešava nekome bi moglo da ide na ruku, a nekome da zaustavi transfer...

EPA/SHAWN THEW
EPA/SHAWN THEW

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, pandemija će potpuno promeniti stvari kada je letnja pijaca u pitanju. Cene igrača će sa jedne strane pasti, ali sa druge, mnogi klubovi neće biti u prilici da realizuju svoje planove, upravo zbog ogromnih gubitaka.

Za neke igrače to će biti dobro, za druge loše.

Uzmimo na primer Pola Pogbu.

On želi da napusti Junajted, tako je bilo i prošlog leta, ali je problem što su "Đavoli" Juventusu i Realu tražili oko 170 miliona evra za Francuza. On je ove godine odigrao osam mečeva cena mu je pala, sada Englezi traže manje novca, pa bi transfer mogao da se odigra tokom leta.

Zidan i dalje nije odustao, ubeđuje Pereza da kupi Pogbu, a celu situaciju je podgrejala izjava Rajole da će jednu od svojih zvezda odvesti u Real.

Madriđani gledaju Ruiza i De Beka, ali Zidan insistira na Pogbi. Juve se ohladio, izgleda da je Pogba preskup.


Baner

Ali, ono što radi u korist Pogbe, je protiv Nejmara. Brazilac želi u Barselonu, PSŽ je smanjio cenu, ali ni to nije dovoljno. Naime, problem je što Barselona nema novca upravo zbog pandemije, tačnije smanjenja prihoda. Oni će pretrpeti velike gubitke, nedostaju prihodi od karata, poseta stadionu, kupovna moć je slabija, a klub je ionako na "konopcima" kada su finansije u pitanju.

Zbog toga se čini da bi 150 miliona za Nejmara, plus plata bili ogroman izdatak. Današnji L'Ekip piše da je PSŽ uveren da od Barsine ponude nema ništa, tim pre što niko od igrača koje Barsa nudi u razmenu neće u Pariz.

Francuski list dodaje da izgleda da "Sveci" računaju sa Nejmarom za narednu sezonu, bez obzira na sve jer ne vide kako će Barsa platiti u situaciji kada gubi veliki novac ogromna sredstva za Nejmara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Red Army
Tuesday, 07.04.2020
14:46

Meni su ove vesti smesne kako ce pandemija da utiče na finansije klubova 🤷‍♂️ ok uticace ako ne bude publike, ali to je mali deo od njihovih priliva, mnogo vise zaradjuju kroz tv prava i druge nacine a ne na publiku 🤷‍♂️

avatar
Mirjevac
Monday, 06.04.2020
18:44

Bas se pitam kako to u barceloni se ne igra fudbal i kako nama publike nema posete nema para? Dali u drugim kliubovima se sve to drugacije nego u barci, dsli sectsmp kod njih igra fudbal, dali kod njih ima publike dali kod njih ima para, kad svi navidno imaju oara da kupuju jedino barca nema? Barci odlazi 58% za plate, Reslu odlazi 48 % na plate, barca je smanjila plate igracima, real isto tsko, barca je vise zaradjivala od resla i sad resl ima para da kupuje a barca nema! Barca je prodala Nejmara za 222 miliona od tih para je kupila dva skupa igraca i nije davala iz kase, treceg skupog igraca je barca kupila za 120‘milipna ali barca je zato prodsla nekoliko mladih igraca i resto dodala para i tako da se nije pino istrosila, sad se pitam kako ona nema pare? Real je puno kupio mladih igraca i kupio Hazara za 120 miliona i negde oko 200 miliona je resl platio mlade igrace, tako da se resl vise otrosio id barce a manje je poslovso od barce, i sad on ima pare a samo 10 % manje daje na plate, zato barca bilje posluje, znaci negde su na isto i sad resl ima pare a barca nema, malo nerealno! Real mora gazdama da isplacuje proviziju, barca ne mira posto barcin gazda du navijaci a oni ne traze proviziju i sad ko ima para a ko nema?

avatar
Arrow5
Monday, 06.04.2020
18:26

https://youtu.be/HcW2LTRVxp0

Sportski pozdrav! molim vas ako mozete pritisnuti subscribe i pogledati video. Sada sam poceo youtube da radim i gol mi je da postanem jedan od vecih "youtubers" na balkanu. Jako bi mi znacilo ako bi ste mogli da mi pomognete na putu ka tome. Hvala na paznji!
samo za kraj, sportske.net su najbolje novosti na balkanu!

avatar
Бојовић Милан
Monday, 06.04.2020
13:31

Sumnjam da Barsa neće imati pare, jer će sigurno neke igrače prodati, dodati pare u kasu i osloboditi se plata, pa će tako stvoriti kakav-takav prostor za Nejmara. Kao navijač Barse, očekujem možda i brojne kritike sad, ali Nejmar je preko potreban Barseloni, jedina pouzdana i proverena investicija, plus njegov uticaj u svetu fudbala. Možda neka pozajmica, možda neke rate - ko zna, ali mora on orvi da pritisne Pariz da ga pusti, ako to ne uradi, ovi neće sigurno jer se njima za keš i ne žuri, ali nezadovoljnog igrača bi sigurno pustili

avatar
deki trbic
Monday, 06.04.2020
17:26

ahahhahahah ma oni nemaju para ni da igracima daju platu a ne da nekog prodaju...koga ce prodati, navedi mi igraca koga mogu dobro da prodaju...a da pritom nije propao kao zeton?

avatar
Mirjevac
Monday, 06.04.2020
23:41

Barca ima da proda i to bas ima da proda, ako ne nekog bar one malisane iz B tima koji izbacise Inter iz LS! Zar to nisu igraci koji se mogu prodati ko vruce kifle? Vidala, Raketica, Umtitija, Juniora, Semedo, ima jos nekoliko njih da se vrate sa pozajmice, tako da kad se sakupi barca ima da proda preko deset igraca, i da svi kostaju samo po deset miliona to je 100-tka, i imace da na primer kupi Lautara, ali svi ti igraci koje sam nabrojao je naj jevtiniji Vidal, on je 20 miliona, Raketic nesto vise Umtiti oko 50 do 60 miliona, Kutonjo oko 100 neka barca izgubi, ali eto ima jos nekog od mladih sa pozajmice, i oni neka budu po samo 20 miliona ali vrede vise, eto barci da kupi i Nejmara i Lautara, ali brca ima pare i nemora cak sve da proda! Barca nema gazdu i nema kome da isplacije proviziju kao osttali klubovi njeni su gazde navijaci i oni ne traze proviziuu! Si citao sta radi Liverpul i nnjegov gazda! Viva barca!