Posle svega, i on zabija Barsi nož u leđa kad je najteže?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 05.12.2017.
10:33
Izvor: Sportske.net

U Kataloniji nikada nije dosadno, čak ni u zimskom prelaznom roku.

EPA-EFE/Andreu Dalmau
EPA-EFE/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Danas su dva najuticajnija tamošnja medija, Sport i Mundo deportivo, preneli da Havijer Maskerano želi da po svaku cenu napusti klub u zimskom prelaznom roku.

Argentinac je razočaran pošto je potpuno pao u drugi plan dolaskom Ernesta Valverdea, koji forsira tandem Pike-Umtiti.

Iako se sada Francuz povredio, i neće moći da igra do početka februara, Maskerano i pored toga insistira na odlasku pošto ima unosnu ponudu iz Kine i želi da igra bilo gde, kako bi spreman dočekao SP u Rusiji.

Ruku na srce, igre Đerara Pikea nisu ni blizu onih iz najboljih dana, Maskerano je definitivno mogao da igre češće sa Umtitijem, ali je šansu dobijao na kašičicu, pa njegov stav da ima potpuno pravo da dobije sada dozvolu da ode zaista i opravdan.

Argentina Brazil WCup Soccer

Istovremeno, Sport se je otvorio temu šta ako ode Maskerano u januaru i okrenuo se jeftinijim i dostupnim alternativama na tržištu.

Sada su mete Džonatan Tah iz Bajer Leverkuzena, čija cena je oko 20 miliona evra, potom Injigo Martinez iz Real Sosijedada sa otkupnom klauzulom i Stefan De Fraj iz Lacija, kome ugovor ističe na kraju sezone.

Od ranije su u priči i Jeri Mina iz Palmeirasa čiji je transfer dogovoren za leto, kao i mladi De Lit iz Ajaksa, koji predstavlja budućnost.

Problem štopera, pošto je Maskerano i dalje povređen, Ernesto Valverde će večeras pokušati da pokrije sa Vermalenom, mada trener Barse nije isključio mogućnost ni da to budu Serhio Buskets ili Lukas Dinj.

Barselona od 20.45 dočekuje Sporting Lisabon u rezultatski nebitnoj utakmici za Katalonce, ali još kako važnoj za goste i Juventus koji se bore za drugo mesto u grupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Nindža
Tuesday, 05.12.2017
18:56

Šansa za Vermelena

avatar
Tuesday, 05.12.2017
17:38

KAko im to Maskerano zabija noz u ledja? Covek hoce da igra, najduze je u Barsi, ima sjajan odnos sa svima, a sad je pao u drugi plan, boi s ed anece biti speman za SP ako ne odigra ni minut, mad apitanje je koliko ce mu Kian pomoci zbog kvaliteta.

avatar
NIKE
Tuesday, 05.12.2017
13:54

Čuj Lukas Dinj da igra stopera, njega je čak i ona manekenka od Varana bolji stoper.

avatar
Matrix
Tuesday, 05.12.2017
13:51

Suzu čovek da pusti kako je Barsi teško

avatar
DR DRE
Tuesday, 05.12.2017
13:32

Kad je najteze?

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 05.12.2017
12:41

Tah je fantadtican igrac , on i Umtiti bi bila fantastican tandem !

avatar
Mangus
Tuesday, 05.12.2017
12:32

Клоп треба да реагује. Од Ловрена је бољи са 1 ногом, а да не причам шта ће значити за свлачионицу његово присуство!

avatar
Lecter
Tuesday, 05.12.2017
12:13

Ima pravo Maskerano sto je nezadovoljan.Iako i on pravi pravi dosta gresaka poslednje 2 sezone zasluzuje da igra prije Pikea i tu nema dileme.Ostavljao je srce na teren svih ovih godina i dao veliki doprinos ,ako zeli da ide nek mu je srecno u nastavku karijere.