Posle sjajnog transfera, Juve dovodi još jednu zvezdu, ovako će izgledati kraj prelaznog roka!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.07.2019.
18:49
Izvor: Sportske.net

Gotovo je sigurno da će otvoriti mesto u napadu, a planiraju još jedno ili dva pojačanja.

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Juventus neće stati, nakon završenog posla oko De Lihta. Naime, Holanđanin nije poslednje pojačanje italijanskog šampiona, koji je uz štopere De Lihta i Demirela, doveo bez obeštećenja Remzija, Rabioa i povratnika Bufona, kao i mladog Luku Pelegrinija iz Rome koji će biti prosleđen na pozajmicu.

Sada se direktor Paratići okreće ofanzivi, od Pogbe su odustali, trebalo bi da prodaju Mandžukića i verovatno pozajme Iguaina, kako bi otvorili mesto u napadu.

Pogađate, u pitanju je Mauro Ikardi, spremni su da plate 50 miliona za bivšeg kapitena Intera, najveći rival traži 10 više, ali su već otpisali "Maurita", a novac im je hitno potreban za Lukakua.



Juve sada želi što pre da završi prelazni rok, meta ostaje Kjeza koji ima dogovor sa klubom, ali Fiorentina traži previše novca. I on i Zaniolo iz Rome su igrači koji predstavljaju budućnost italijanskog fudbala, Juventus motri na obojicu ali neće plaćati basnoslovne sume, mada je moguće da Iguaina menja za Zaniola.

Uz sve ove promene, čeka se da neko plati 60 miliona za Kansela, a umesto njega biće dovede Darmijan iz Junajteda, kao alternativa za mesto desnog i levog beka. Ako ode Kanselo, uz De Šilja, Sari planira da koristi Kuadrada kraj desne aut linije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 12.07.2019
23:02

ne kuzim tu pricu o Icardiu koja uporno kruzi On kao hoce u Juve Inter ga kao hoce prodati Juve ga kao hoce kupiti Pa sta onda petljaju svi Da se razumijemo ja mislim da ima boljih opcija ali ….

avatar
Amalainter
Friday, 12.07.2019
20:56

Pazi.. Kanselo 60 a Icardi vredi 50...smesno,ali Inter je napravio gresku..bolje da su precutali, sacekali kraj sezone i prodali ga za 80-90 miliona bez problema

avatar
Friday, 12.07.2019
19:46

Kad Juve uzima Interu najboljeg igraca za 60m.

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 12.07.2019
19:06

Tim sastavljen od matoraca, proseka i mladih precenjenih igraca koje sa klube vodi nikotinski zavisnik koji nema plan b, prima sestice u derbijima, pokere od fenjerasa, kome golman vodi tim, ne vidim kako takva skupina moze do trofeja lige sampiona, putovanje se zavrsava u cetvrtfinalu ako ih posluzi zreb onda u polufinalu

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 14.07.2019
14:33

..secam se da je Mancester u bliskoj proslosti imao golmana kapitena, i to iz dva puta ;) neznalice

avatar
Tamara Milan Živković
Friday, 12.07.2019
19:06

Procitah naslov i odmah sam znao ko je pisac i o kom igracu je rec.Ikardi 50 a Kanselo 60 miliona?Ajd da vidimo i to cudo.