Posle sinoćnje čarolije, ovo su tri uslova PSŽ za transfer Kilijana Mbapea!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 05.12.2019.
10:08
Izvor: Sportske.net

Ne zavisi sve od njih, ali, pokušaće sve...

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Mbapea ne dotiču toliko priče oko transfera, sinoć je dao gol i to kakav, petom, u pobedi koja je PSŽ odvela na +5 u šampionatu.

Francuz igra odlično, zahuktavaju se priče o transferu, ima ponudu kluba za produžetak ugovora, ali nije odgovorio, čekaće leto.

U Parizu postoji bojazan da će time izvršiti pritisak na klub jer bi ušao u poslednje dve godine ugovora.

Zbog toga je i PSŽ svestan, da će bez novog ugovora za koji mu nude neverovatnih 40 miliona evra, morati da prodaju Mbapea. Čini se da je jedini ozbiljan kupac Real, to jest oni jedini imaju dovoljno novca da sebi priušte najveći transfer u istoriji fudbala.

Ali, PSŽ ima svoje uslove pre nego što počne da razmišlja u tom pravcu.

Naime, Real mora da se obaveže da neće pregovarati sa Mbapeom dok PSŽ ne iscrpi sve mogućnosti. Oni veruju Perezu, do sada je Real to uglavnom poštovao, odnosno nije pritiskao Mbapeovu porodicu i menadžere.

Drugi uslov je povezan sa tim, iz Pariza je zamereno Zidanu jer priča o Mbapeu i navodi ga kao idealno pojačanje, pa je Madriđanima sugerisano da utišaju svog trenera, ako žele da ostave prostor za dogovor na leto.

I treće je cena, Mbape neće otići za manje od 300 miliona evra, dakle biće to svetski rekord, a svaka ponuda, ako uključuje igrača mora da bude novac plus Vinisijus. Dakle, iako ne igra, Brazilac je na meti Parižana, pa bi Real mogao da plati oko 260 miliona evra i pošalje mladog fudbalera u Pariz kao deo transfera.

Ključ drži Mbape, smenjuju se informacije, on bi u Real, ali sigurno neće pristati na manju platu od 35 miliona, to je praktično 70 bruto godišnje. Uz obeštećenje, čitav posao bi Real koštao nešto više od 600 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Thursday, 05.12.2019
16:54

Ako je stvarno ovako (mi to mozemo samo da nagadjamo) ovo je idealan scenario!Utisati Zidana,on ce i onako izgleda biti smenjen na kraju sezone ako se Perez dogovori sa Poketinom ili Alegrijem,pustiti Mbapea da presece (decko je vec mnogo puta rekao da mu je Real san) i na kraju ne toliko visoka cena za najboljeg mladog fudbalera danasnjice.Kazem ne toliko visoka jer ako ga poredimo sa recimo Nejmarom on je decko za 3 klase bolji a kostace skoro isto,poslati ako treba i Iska ili Bejla uz Vinisijusa i da se posao obavi!Sto se tice ovih silnih troskova,slucaj bi bio kao i sa Ronaldom u Juveu,platili su ga 100m i prakticno se sam otplatio kroz raznorazne marketinske poslove a ne sumnjam da bi Realova masinerija uspela da uradi isto i sa Mbapeom!

avatar
deki trbic
Saturday, 07.12.2019
19:53

Poketino, nikako Alegri...mada mislim da je mali odavno prerastao francusku ligu...a da se mozda desi, ali tesko da Zidan uzme LS pa ostane

avatar
Opet Anonymous
Thursday, 05.12.2019
14:30

Meni je tesko za povjerovati da neki klub iskresira preko 200mil za igraca, mislim da ce Real zeljeti jos nekog igraca ukljuciti.

avatar
dzaus81
Thursday, 05.12.2019
12:36

čitav posao će ih koštati 600 miliona EURa?! -Ljudi moji gdje ovo ide, neke države nemaju toliki godišnji budžet?!

avatar
deki trbic
Saturday, 07.12.2019
19:54

Pa sta ako nemaju? Njihov problem, drugo mali ima za godinu dana marketicki da se isplati