Posle rasizma, nove loše vesti za Sergeja, Lotito doneo odluku!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 10.12.2018.
11:20
Izvor: Sportske.net

Kao vrane, loše vesti stižu u jatima za Srbina koji je potpuno izgubio kontrolu nad onim što mu se događa ove sezone. Samo jedan izlaz?

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Izgleda da se stvari odvijaju u neželjenom smeru sa Sergeja Milinković Savića, ne kada je odlazak u pitanju, nego atmosfera.

Natpis "Ciganin" i uvrede navijača su realnost, kao i obično, kada ne ide, upire se prstom u stranca, a same kvalifikacije dovoljno govore o navijačima Lacija, o njihovoj sramoti i tome koliko vole klub.

No, to na stranu.

"Korijere delo Sport" piše da je Lotito izgubio strpljenje i da želi da proda Srbina, ako je moguće što pre, jer njegova cena pada.

Ona je bila nerealna i prošlog leta, kada je Lacio tražio 150 miliona, a navodno odbio 120, to ne mogu da uzmu ni u kom slučaju. U januaru teško da će ovaj transfer proći, jer niko ne daje toliki novac u zimskom prelaznom roku, osim eventualno kao pozajmicu sa obaveznim otkupom.

Koliko bi Lacio tražio?



Verovatno 70 ili 80 miliona plus nekog igrača, a samo dva kluba su zainteresovana, Inter i Milan.

Prvi imaju novac i eventualno materijal za razmenu u nekom od igrača sredine terena, drugima očajnički treba vezista, ali su im vezane ruke zbog FFP, odluku očekuju za desetak dana.

Juve se povukao, oni neće pregovarati sa Lotitom, to je bila Marotina ideja, Paratići nije veliki fan Srbina, a i u klubu preferiraju Pogbu, mada je to teška misija.

Što se tiče engleskih klubova, interesovanje je utihnulo nakon slabih partija ove jeseni, možda se nešto promeni, možda Sergej nađe sebe, ali atmosfera u klubu nije dobra, rezultati su sve gori, a čini se da on neće moći da ponovi prošlu sezonu.

Šta će se desiti videćemo, tek, u fudbalu vrediš koliko i ono poslednje što pokazuješ, on vredno radi, ali ne ide, jednostavno ne uspeva da izađe iz krize...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Burazer
Monday, 10.12.2018
17:50

Decko je za opstinsku ligu...

avatar
Anonymous Official
Monday, 10.12.2018
15:32

Kakav klub takvi i navijaci

avatar
tweetpotweet
Monday, 10.12.2018
14:42

Ako ima mozga, promeniće menadžera!
Svi su znali da će ga letošnji hype koštati!

avatar
Don Silvio
Monday, 10.12.2018
13:50

rekoh ja budal sto je odbio 120M. KAd su nasi igraci u pitanju tako nesto se ne odbija

avatar
Mak-Juventino
Monday, 10.12.2018
13:22

Precenje je , ali ovo nije realno , ne moze da zaboravi da igra za samo nekoliko meseci , pa od 'kombinaicija Zidana i Ibra' da bude .... ovo

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 10.12.2018
13:01

Ja sam rekao letos da treba da ide. Neki uporno ponavljali da treba jos 2,3 sezone da ostane tu gde jeste pa onda da razmislja o odlasku. Taman da propadne nacisto. Lacio ne moze da igra svake sezone kao prosle,da se bori za LS ili nesto vise. Sergeju bas to treba. Ima 23 g. i nije mu rano da ode u jaci klub. Loftus Cik dobija sansu u Celsiju a slicni su kao igraci,Metkomini dobija sansu u Junajtedu a nema kvalitet kao Sergej. Foden iz Sitija je slabiji igrac pa dobija sansu,bolji je i od Hendersona... Da malo vrati formu i moze da upadne u prvu postavu jaceg tima.

avatar
RašaNoviSad
Monday, 10.12.2018
12:49

on bi trebalo da dođe u zvezdu na pozajmicu sa pravom otkupa

avatar
Man united
Monday, 10.12.2018
18:30

Да, да, са правом откупа на рате, да га отплатимо негде до 2078.

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 11.12.2018
10:44

Nema mesta u CZ.