Posle partije golfa svi sigurni, duplo pojačanje iz Madrida, Murinjo traži jednog od ove četvorice napadača! Sledi "metla"?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 18.09.2020.
10:42
Izvor: Sportske.net

Totenhem bi trebalo da se strašno pojača do kraja prelaznog roka, ali da bi vratili novac, moraće da rasprodaju najmanje pet fudbalera...

EPA-EFE/VASSIL DONEV
EPA-EFE/VASSIL DONEV

Povezane vesti

Navijači Totenhema su sigurni, Garet Bejl je pristao, juče je odigrao partiju golfa sa predsednikom Levijem i vratiće se posle sedam godina u klub.

Ono što brine je njegova fizička sprema, Murinjo se nada da će posle pauze uspeti da ga vrati u formu i učini ključnim igračem. Bejl stiže na pozajmicu, a nije jedini igrač iz svlačionice "Los Blankosa" koji će se preseliti u severni London.

Ponuda za Reguljona od blizu 30 miliona evra je prihvaćena, igrač bi radije u Sevilju, ali nema mnogo izbora.

Ovo nije sve, Murinjo i dalje traži rezervnog napadača, zamenu za Kejna.

Novo ime je Dani Ings, ali biće ga teško odvesti iz Sautemptona gde je glavni igrač.

Podsetimo, pominju se Bas Dost, iskusni Holanđanin, Andrea Beloti za koga Torino traži veliki novac, Habib Dialo Senegalac iz Meca.

Jedna od njih bi trebalo da bude zamena za Kejna koji deluje loše, navijači su razočarani, ali nije čudno, problem je što je bio u izolaciji, ali i tradicionalno sporo ulazi u formu.

Dao je gol iz penala juče u Bugarskoj, ali daleko od toga je da igrao dobro.

Baner 4

Do kraja prelaznog roka, Murinjo će morati da prodaje, Orijea, Rouza, Fojta, Gazanigu, možda i Koka Lamelu, kako bi vratio uloženi novac.

Sada se pominje da bi za Rajana Sesenjona bila prihvaćena ponuda, jer nekadašnji igrač Fulama nikako da proigra, a ako stigne Reguljon biće u drugom planu, kao i Rouz.

Murinjo je posle poraza od Evertona uverio Levija da su mu potrebna pojačanja, posle preokreta u Plovdivu i plasmana u plej of LE, sada sledi gostovanje Sejntisma, što će biti težak ispit.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 18.09.2020
13:19

Son - Kejn - Bejl , sta reci ? Ili Top 4 ili otkaz za specnu ...

avatar
Андер Ерера
Friday, 18.09.2020
12:03

Win-win situacija, Bejlu prilika da vrati karijeru na pravi put i odigra na visokom nivou još bar par sezona, svi znamo za šta je sve sposoban. Totenhem dobija igrača koji bi mogao da im promijeni tok sezone, kako svojim igrama tako što će podići nivo drugih igrača i razmrdati ekipu.
Odlično i za Real, otarasiće se pola njegove plate i oslobodiće klupu nekom drugom :)
Odlično pojačanje i za Spurse ali i za čitavu ligu, jasno je kakva je igračina samo da ga zaobiđu povrede i uđe u staru formu.