Posle jutrošnjeg poteza, Milanova poruka jasna, sa ova tri pojačanja, Liga šampiona blizu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 02.11.2018.
18:05
Izvor: Sportske.net

"Eliot" je kako smo pisali, odbio ponudu za kupovinu kluba, a ne žele više da se spuste ispod sadašnje pozicije. Za to su potrebna tri pojačanja, po jedno u svakoj liniji tima. Ovo su imena...

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Posle vesti da je Eliot odbio ponudu iz Češke da proda klub za 600 miliona navijači su umereni da američki investicioni fond ima ideju da pojača tim, a već se pominje nekoliko konkretnih imena.

Jedno je povratak Zlatana Ibrahimovića, Real i Junajted nisu opcije, Milan jeste, Zlatan voli grad i klub, pristao bi na manja primanja da zaokruži karijeru. On bi bio veliki plus, iako je tu Iguain, svakako da bi Rino Gatuzo dobio pravog lidera svlačionice.

Posle povrede Kaldare, klub mora da reaguje i kada je u pitanju štoper, Rodrigo Kajo je prva opcija, mada bi Milan da pozajmi pre Benatiju od Juventusa sa otkupom ugovora na kraju sezone. Marokanac nije zadovoljan, dobro igra, ali je konkurencija strašna, Kjelini i Bonući u svakom slučaju ima prednost, tu su Barzalji i Rugani.

Jedna od varijanti je i povratak Tijaga Silve, ali to je manje verovatno.

U veznom redu, Milan pokušava da ukrade Fabregasa šest meseci pre isteka ugovora, novac je navodno obezbeđen kada je u pitanju plata Španca, sa njim na mestu pleja tim bi bio mnogo kvalitetniji. On želi minute, raspoložen je da dođe u Italiju, a videćemo hoće li Sari dati "zeleno svetlo". Uz Španca, Milan cilja Remzija kome na leto ističe ugovor,ali na zimu možda dođe i Denis Suarez iz Barselone koji nema mesta u Kataloniji.

Gatuzo upravo želi da napravi vezni red koji će biti osnova tima, Bakajoko, Montolivo bi mogli da napuste klub, Suso ima ponude da ode, a Čalhanoglu je razočarao.

Sa tri ili četiri nova igrača ove zime, borba za povratak u Ligu šampiona bi bila mnogo izvesniji rasplet, na sve načine "Rosoneri" pokušavaju do top 4. Popravili su formu, pobede kod kuće su ih podigle, sada su na deobi četvrtog mesta sa Laciom, imaju tri boda više od Rome i američki vlasnici žele da Gatuzu obezbede igrače koji bi mogli da garantuju ostanak u top 4.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MottiYazata
Saturday, 03.11.2018
10:51

Nisam za Zlatana nikako. Iguain je dosao jer nije bilo mesta za njega od superzvezde, kao sto sam rece oteran, covek se trudi za sve pare(neki bi mogli da se ugledaju na njega, da ne kazem Bonaventura naglas), sad mu dodje Zlatan i sta smo time postigli? Mali Kutrone odlicno saradjuje sa njim, to se jos protiv Rome videlo, a sad da sedi na klupi? Osim ako Zlatan stvarno ne bude treca opcija, ali to je naucna fantastika. Sto se tice Kaja, ista stvar kao i sa Paketom, to su sumnjive mogucnosti za uspeh, pogotovo kod nas gde se sa tribina ocekuje da dodje i predje igricu u prvoj utakmici. Da ne pominjem kakvi znaju Juznoamerkanci da budu kad se dokopaju Evrope. To sa Benatijom je novost, ali nije losa ideja, odlican igrac, igra u Italiji, zna kakva je liga, jes da voli penal da napravi, ali je uglavnom igrac u koga se moze pouzdati, sigurno bi dao neku dozu sigurnosti Romanjoliju i Musakiju. Fabregas i Remzi, hm. Oba bi mogla, samo je pitanje adaptacije. Nikad nisu igrali u ligi kakva je italijanska, da li ce se navici ili ne, pogotovo Remzi, Britima tesko ide igranje van ostrva. Uz sve to, pitanje da li ce biti motivisani da se dokazu da nisu za staro gvozdje ili ce da statiraju na San Siru jer im je dosta fudbala i tako su u mogucnosti. Ne znam kakav je Suarez, tako da ne mogu nista da kazem za njega. Ne svidja mi se ova tendencija da jurimo igrace koji se ili nigde nisu dokazali ili su vec presli zenit. Nasa situacije nije sjajna, ali da se mogu naci dobri ili odlicni igraci u pristojnim godinama koji bi dosli kod nas, mogu. Ali, Leonardo valjda zna sta radi, bolje od mene sigurno, tako da ostaje da vidimo sta ce biti. Podrska sigurno nece izostati. Forza Milan!!!

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Friday, 02.11.2018
20:50

Ne zaboravite (i) Paketu jer sam cak i ja malopre malkice zaboravio na coveka:-D I (4-3-1-2/4-1-2-1-2): Reina- Konti, SAVIC, Romanjoli, Rodrigez- Kesi, PAREDES, PAKETA- Calhanoglu- Iguain, IBRAHIMOVIC. II (4-2-3-1): Donaruma- Kalabria, Kaldara, Musakio, Laksalt- Bakajoko, Biglia- Suso, Bonaventura, Kastiljeho- Kutrone.

avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 03.11.2018
03:26

po meni bolje savic jer poznaje ligu....sto se napada tice ja bi pre spica reala....diaza....istina niko na sredini nema sigurnost s loptom i svaka ide nazad...videcemo sta brazilac donosi...po meni pre tempo nego kreativnost...ali ajde...vezni red mi je misterija....msm znam ko bi legao dobro ali na zimu to ne moze da se radi

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Wednesday, 07.11.2018
00:23
avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Monday, 05.11.2018
18:25

Nisam znao da Keita ne igra u Liverpulu, a Fabinjo je neko koga sam i sam hteo da predlozim. Ovo sada u januaru sto nas ceka, to je kljuc...

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 04.11.2018
02:22

treba traziti nabi keitu iz liverpula koji se nije a msm da se ni nece naigrati...pozajmljen je ako se ne varam...imaju i fabinja....pored njega jos jedna manje realna meta je zielinski...a realnije su haidara iz Red bula...i sacekati leto pa mozda Seri dodje ako fulam klekne...seri gura loptu napred i otvara prostor kretanjem....a dijaz je brutalan spic....mada msm da ce ibra stici...nznm koliko je dobar za ekipu....kao individua zna se....covek inspiracija

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Saturday, 03.11.2018
19:38

Mislis da bi Real dao Diaza? Ko bi legao dobro, napisi za svaki slucaj...

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Saturday, 03.11.2018
11:42

Dopuna: I (4-3-1-2 to jest 4-1-2-1-2): Reina- Konti, SAVIC, SILVA ili BENATIA, Romanjoli, RR- PAREDES ili FABREGAS- Kesi, PAKETA- Calhanoglu- Iguain, IBRAHIMOVIC. II (4-5-1 to jest 4-3-2-1): Donaruma/Plizari- Kalabria, Musakio, Kaldara (*RUGANI), Laksalt (*Strinic)- Bakajoko, Biglia, Bonaventura (*REMZI)- Suso, Kastiljeho (*Borini)- Kutrone.

avatar
Tamara Milan Živković
Friday, 02.11.2018
20:40

A sta je sa Paketom?Zar on nije prvo pojacanje Milana?Ostala imena su samo nagadjanja.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Saturday, 03.11.2018
19:38

Jeste, cak sam procitao da smo u paketu:-D sa njim iz SP doveli i stopera...

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Saturday, 03.11.2018
19:45

Leo Duarte je taj stoper.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Friday, 02.11.2018
19:21

Klub i grad. Koga je razocarao, tebe mozda? Ako bi i dosao sad na zimu, Suarez (inace, kakav bre on) bi dosao samo na pozajmicu, a iz Juventusa trazimo i Ruganija. Savic, Paredes, Remzi i Ibrahimovic (eventualno Pato), to je vec mnogo ozbiljnija ekipa...