Posle Jovića, i Šaponjić odlazi iz Benfike

Autor: Darko Mitrović
subota 01.07.2017.
15:04
Izvor: Sportske.net

Doduše, na pozajmicu...

Epa/Ben Campbell
Epa/Ben Campbell

Povezane vesti

Godinu i po pošto je iz Partizana prešao u Benfiku, mladi srpski napadač Ivan Šaponjić ponovo menja sredinu.

Momak koji ovog leta puni 20 godina nije uspeo da se ozbiljnije nametne u redovima portugalskog velikana, napstupao je za njihov ''B'' tim, a pošto nema naznaka da bi u narednoj sezoni njegov status mogao da se popravi, odlazak na pozajmicu je logična posledica.

Bilo je samo pitanje na koju stranu će otići, a prema poslednjim informacijama iz Belgije, sledeće sezone nastupaće za tamošnji Zulte Varegem.

Podsetimo, dok je nastupao za Partizan, pominjalo se interesovanje Anderlehta za Šaponjića, koji je tada trebalo da stigne kao zamena za Aleksandra Mitrovića, ali Benfika je bila konkretnija.

Sličan potez ovog leta povukao je i Luka Jović, koga ćemo od jeseni gledati u dresu nemačkog bundesligaša Ajntrahta iz Frankfurta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobar77
Saturday, 01.07.2017
15:43

Jos jedna propala karijera u najavi

avatar
3x3
Saturday, 01.07.2017
15:19

Da kazem da su obojica prevare od igraca ili da cutim?

avatar
mosala1983
Saturday, 01.07.2017
17:46

Мислим да Јовић није био превара. Једноставно они су роба за менаџере управнике клубова(терза) који и највеће таленте уништили. Тај нови Аугуеро је био зацементиран на клупи. Да је имао минутажу можда би нешто и било.

avatar
3x3
Sunday, 02.07.2017
13:41

Ako tako gledas i Nejmar je bio roba za menadzere kad je imao 16, a vidi gde je sad. Ne moze menadzer da igraca ucini boljim i talentovanijim nego sto jeste. Moze jedino ako to nije da lazno na neki njima poznat nacin prikaze da jeste da bi prodali. Nebitno o kom igracu se radi.