Posle finala čak devetorica su slobodna da napuste "Kamp Nou"!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 27.05.2019.
16:19
Izvor: Sportske.net

Devetorica su slobodni da idu.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Španski mediji navode da je finalna utakmica u Kupu kralja i poslednja za čak devet fudbalera "Blaugrane".

Prvi je naravno Jasper Silesen, kojem je dosadilo da greje klupu, ima ponude iz Benfike ali i iz Premijer lige ukoliko Junajted ostane bez Davida De Hee.

U odbrani prekobrojni za narednu sezonu su Muriljo, Vermalen ali i Umtiti.

Za Kolumbijca smo već pisali, Džejson se nalazio u ubedljivo najboljoj poziciji pred duel sa Valensijom, dupla kruna mu nije ginula. Vermalen od svog dolaska nije uspeo da se uklopi u sistem Katalonaca, Belgijanac je nastavio da kuburi sa povredama. Na kraju sezone mu i ističe ugovor, produžetak neće dobiti.

Najveće ime jeste svakako Samjuel Umtiti, izgleda da će Francuz platiti (ne)izvesni dolazak De Lihta svojim mestom pored Pikea. Za bivšeg štopera Liona se već interesovao Arsenal u prošlosti.

Dalje slede imena Rafinje, Rakitića, Malkoma, Kutinja i Boatenga. Zadnje pomenuti Ganac će se vratiti u svoj Sasuolo posle "ekskurzije" sa Kataloncima. Rafinja je isto imao problema sa povredama, predstojeće leto će biti pozajmljen ili prodat. Rakitić još nije siguran za odlazak, u prošlosti Valverde izjavljivao da želi nastavak saradnje sa Hrvatom, "Raketa" će otići samo ako dođe dobra ponuda, nagađa se da je Inter zainteresovan za osvajača srebrne medalje u Rusiji.

kutinjo

Brazilci Malkom i Kutinjo su stigli uz dosta buke i očekivanja, ali ove sezone su razočarali. Bivši igrač Bordoa doduše nije ni dobijao minute dok najskuplji igrač u istoriji Barselone se posvađao sa navijačima sa "Nou Kampa" zbog nekonstantnosti u njegovim partijama. Prodaja bivšeg "Redsa" deluje neizbežno.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 27.05.2019
17:29
avatar
Anonymous Official
Monday, 27.05.2019
17:28

ima ponude iz Benfike ali i iz Premijer lige ukoliko Junajted ostane bez Davida De Hee? Ovo je smijesno pa nisu Benfica i MANU na istom nivou. Sigurno nece mjenati DDG koji je za mene nabolji golman uz Oblaka bez obzira na slabije partije u zadnje vrijeme za nekog tamo lika koji je 3g rezerva. Prije bih dao sansu Romeru nego ovog dovodio i ako nije los golman od zamjena bi samo dosli u obzir Donnarumma i Oblak.

avatar
Jean-Luc Picard
Monday, 27.05.2019
16:32

E kutinjo kutinjo mali... Sanjaces ti liverpul jos... Sta napravi covek... Mada nama je njegov transfer doneo alija i vvda...