Portugalska veza je Barsin posao leta, pogađajte zbog koga!

Autor: Milovan Longinov
subota 19.09.2020.
09:21
Izvor: Sportske.net

Da li bi još neko platio ovoliko?!

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Nelson Semedo drži ključ Barsinog prelaznog roka, pošto zbog koronavirusa Osman Dembele i Filipe Kutinjo nisu bili ti koji će napuniti kasu ovog leta.

Velike mete su odavno nestale iz priče, Barsa nema novca ni za tri puta jefitnijeg Depaja, pa zato sad baš i Semedo drži ključ prelaznog roka.

Verovali ili ne, pouzdani izvori iz Katalonije danas su potvrdili da je Portugalac na pragu, pogađate - Vulverhemptona!

Naravno, njegov agent je Žorž Mendeš, praktično, suvlasnik Vulvsa, koji u ovoj ekipi skoro pa zastupa sve, od trenera Espiritu Santa do čitave portugalske kolonije.

Navodno, ovaj transfer bi trebalo da bude realizovan već tokom vikenda, Vulvsi će platiti 40 miliona evra, i složićete se, to je jedini klub koji je spreman za ovakvu vrstu "kombinacije" u kojoj je u centru Žorž Mendeš.

Ako su mogli da plate 40 miliona evra Portu za 18-godišnjeg i još uvek nedokazanog napadača Fabija Silvu, onda nije sporan ni Semedov transfer za istu sumu novca.

Zanimljivo, u celoj priči je uključen i drugi Mendešov posao, koji će takođe tokom vikenda završiti transfer Dioga Žote u Liverpul, spekuliše se da će obeštećenje biti 42-43 miliona evra i Vulvsi će praktično taj novac iskoristiti da dovedu drugog Portugalca, iz Barselone.

Baner 3

Ako nas pitate, ovo je Barsin posao leta, pre svega, ostaće sigurno najveća prodaja, nijedan od igrača na transfer listi ne mogu da donesu ni polovinu ovog novca. Rakitić je otišao za 1,5 milion uz osam kroz bonuse u narednim godinama. Vidal će otići za 500.000 evra u Inter, čim Dijego Godin ode u Kaljari, dok se očekuje da Luis Suarez ode besplatno. Umtitija neće niko, za Todiba niko ne želi da plati 25 miliona, a kamoli za Rafinju 16.

Dakle, nažalost, u ovakvom haosu na Kamp Nou, Semedo je posao leta, Barsa će 40 miliona evra uložiti za dva pojačanja i sada ostaje samo pitanje koja dva, jer su na listi - Memfis Depaj, Erik Garsija i Seržinjo Dest.

Depaj košta 25-30, Siti za Garsiju traži makar 20, Barsa nudi 15, jer ima dogovor sa igračem kome ističe ugovor narednog leta. Što se Desta tiče, spekuliše se da Barsa možda ponudi Ajaksu pozajmicu, pa da ga otkupi narednog leta kada bude imala novca.

Sve u svemu, čekamo Semedov i Vidalov odlazak, i potom transfer dvojice od pomenutih igrača.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Saturday, 19.09.2020
12:39
avatar
Amalainter
Saturday, 19.09.2020
11:08

Bas bih voleo da Depay potpise za Milan ili bilo gde..da ovi placu od muke.. 😂

avatar
Wizard08
Saturday, 19.09.2020
09:29

Sta barsin,ovo je opet neko pranje novca od strane mendesa i barselone,pristao sad da plati da bi dobio sledece sezone npr otkup ili vise novca za nekog igraca iz vukova kao kompenzaciju.sta ce nelson semedo vukovima i toza 40milion