Portugalci tvrde, Junajted iskeširao 30 miliona!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 27.05.2015.
08:56
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je Mančester Junajted ponovo posegnuo za zlatnim rudnikom kada su igrači u pitanju!

Beta/AP Photo/Dmitry Lovetsky
Beta/AP Photo/Dmitry Lovetsky

Povezane vesti

Ser Aleks je imao naviku da kupuje u Portugalu, dovoljno je pomenuti Kristijana, ali su iz te zemlje stigli Nani, Anderson, čak su "ĐavolI" imali pravo preče kupovine iz lisabonskog Sportinga.

Ovoga puta pojačanje bi trebalo da stigne iz Benfike. U pitanju je odlični Niko Gajtan koga je želeo i Liverpul, ali će izgleda završiti kod Van Gala.

"A Bola" tvrdi da je sporazum postignut i da se samo čeka finale portugalskog kupa posle koga će sve biti zvanično. Suma koju će dobiti "Orlovi" je 30 miliona evra.

Ovaj igrač ima 27 godina, ranije je nastupao za Boku, a već pet sezona je u ekipi Benfike.

Može da igra na više mesta u ofanzivi, ali je obično iza napadača, sličan je Mati, pa nije jasno, ako zaista stigne na "Old Traford" šta će Van Gal raditi sa viškom igrača na tim pozicijama.

Sačekajmo petak, tada Benfika igra protiv Maritima u finalu kupa, pa će stvari biti jasnije. Gajtan je inače osvojio šest trofeja, od toga dva šampionata, a bio je prvak i sa Bokom, pa bi "Đavolima" mogao da bude pravi talisman sledeće godine u PL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 27.05.2015
19:36

Bice ovo zanimljivo leto. Mislim da ce doci do rokada u timu, te da ce Mata napustiti tim. Odlican igrac za ''male'' pare ako uzmemo u obzir o kakvom se igracu radi.

avatar
Stefan123
Wednesday, 27.05.2015
19:28
avatar
Pedjaa11
Wednesday, 27.05.2015
16:10

Bice zanimljivo ljeto samo kad bi smanjili novinari ove spekulacije i objavljivali samo tacne informacije za transfere ili pokusaje transfera bilo bi odlicno.

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 27.05.2015
15:06

voli bi da je ovo istina iz vise razloga sto gaitan moze igrati na vise mjesta od krila do iza napadaca znaci univerzalac,NIKOLA M on je pleymeker i primarna mu je stvar da asistira napadacima i volio bih ga u nasem timu jer kakvi smo bili pehovi povredom herere ostali bi bez pleja ko bi onda bio zaduzen za asistencije ili opet igra centarsutevi na felainija sto ne vodi nigdje a kamoli ka tituli,sa druge strane mozda se sprema teren za odlazak di marije pa gaitan je ko alternativa na krilu a uslucaju da treba i pley moguce ga rotirati,e sad napadac ako aguero dodje on je prva opcija u napadu i steta bi bilo drzati benzemu na klupi pa je moguca opcija od ovih 50 mil da dodje,otamendi je voljan da napsuti valensiju ali valensija nije bas voljna da ga pusti ali opet ima otkupa klauzula od 50 mil koju ce vjerovatno man.untd aktivirati tako da se valensija tada nista ne pita,u svakom slucaju ceka nas jako uzbudljiv prelazni rok i logicno je da ce doci dosta top igraca u englesku ligu gdje ce liga dobiti na jacini a i liga prvaka ce biti jos jaca jer ne vjerujem da ce engleske ekipe dozvoliti ponovno blamazu u LS. sam podatak da kako se navodi u novinama da u arsenal dolazi vidal,i martinez dovoljno pokazuje ambicije arsenala u iducoj sezoni. siti ce takodje dovesti top igrace tako da to mora i man.untd uraditi jer izjava van gala govori da zeli napasti titulu a to je nemoguce bez top igraca a novca ima za to,ako je tacno tvitovanje gundoganove djevojke gdje pokazuje sledecu relaciju onda je gundogan u man.untd i to je taj zadnji vezni koji je potreban time bi izgledalo ovako BENZEMA.NAPADAC,GAITAN PLEY KRILO,OTAMENDI STOPER,GUNDOGAN ZADNJI VEZN,DEPAY KRILO. uzimajuci sastav koji vec imamo realna opcija napad na titulu. od bitnijih igraca velike sanse su da DI MARIJA odlazi u psg,van persi,evans,nani,cicarito,rafael itd ocekujem englesku ligu nikad jacu od sledece...

avatar
Zoran GGMU CG
Wednesday, 27.05.2015
15:33

sve si dbr rekao samo da di marija treba da ostane

avatar
Nikola M.
Wednesday, 27.05.2015
12:32

Nema zvanične potvrde ni od strane čelnika Junajteda, ni od strane čelnika Benfike, tako da je ovo samo još jedno u nizu nagađanja medija. Iskreno, ne bih voleo da je ovo istina, ne zato što mislim da je Gaitan loš igrač, naprotiv, dobar je, ali ne znam šta će Junajtedu?! Junajtedu fali napadač, prvoklasni zadnji vezni i iskusniji štoper, a ne još jedan igrač koji može da pokriva krilnu poziciju, ili mesto ofanzivnog veziste.

avatar
Немања Радојевић
Wednesday, 27.05.2015
12:21

Jao jao kad sam video sliku taman se ponadah da je Hulk,,,dobar fazon :D

avatar
Uncounquered
Wednesday, 27.05.2015
13:22

Tesko da je Hulk 30 miliona :D...da su napisali duplo, pa i da se ponadas :D

avatar
Nikola Burzanovic
Wednesday, 27.05.2015
11:15

Sjajan igrac , igra redovno u reprezentaciji Argentine gdje su mu konkurencija Messi , Aguero , Tevez , Dybala... staviti ga s Depayom na krilo

avatar
Иван Кузељевић
Wednesday, 27.05.2015
21:00

Tevez mu nije konkurencija.

avatar
O\'Sullivan147
Wednesday, 27.05.2015
10:29

Stvarno ne shvatljiv potez,jedino ako misli Matu prodati

avatar
đoleMUFC
Wednesday, 27.05.2015
09:58

Nista od ovoga :)