Portugalac raskinuo ugovor sa klubom, sada je slobodan igrač i napraviće haos na tržištu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 01.06.2018.
15:17
Izvor: Sportske.net

Vest koja je odjeknula Evropom i upalila alarme u brojnim evropskim klubovima.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Golman lisabonskog Sportinga i reprezentacije Portugalije Rui Patrisio, odlučio je da raskine ugovor sa prestoničkim "Lavovima", nakon 18 godina provedenih u klubu.

Iskusni 30-godišnji čuvar mreže je ove sezone trebalo da napusti Sporting, u kom je od 2000. godine, a uprava je na stolu najpre imala ponudu Napolija od 18 miliona evra.

U čitavu priču se umešao i Vulverhempton, koji je ponudio istu svotu Portugalcima, ali je predsednik kluba odlučio da odbije obe ponude i zabrani Patrisiju da promeni sredinu.

On tvrdi da je Patrisiov agent Žorži Mendeš tražio čak sedam od pomenutih 18 miliona evra, što je nezakonito i zbog toga su odbijene sve ponude koje su za njegove usluge stigle na adresu Sportinga.

Navodno su i navijači napravili problem, kada su upali u trening centar Sportinga, nakon što su se sve ove priče pojavile u medijima.
 
To je nateralo Patrisija da raskine ugovor sa klubom i sada je slobodan igrač.

To znači da može da ga dovede bilo koji klub u Evropi, pa je sve manja šansa da bi karijeru mogao da nastavi u Napulju.

Njegov agent, Mendeš, je u dobrim odnosima sa čelnicima Vulvsa, pa nema sumnje da će pokušati da ga preseli na "Molinu", ali sada se već pominju i brojni drugi evropski klubovi, koji ne žele da propuste priliku da ovako kvalitetnog golmana angažuju bez centa uloženog u obeštećenje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VN2410
Saturday, 02.06.2018
14:54

Kako je raskinuo ugovor? Mislim na koju foru? Ne verujem da bi se klub odrekao 20-ak mil. tek tako.

avatar
Adriano Leite
Friday, 01.06.2018
16:56

Cudi me da ga do sad niko nije ugrabio ,odlican je golman.

avatar
Jack Rackham
Friday, 01.06.2018
16:11

Treba Liverpul da ga juri, dobar golman a dzabe, a liverpul nema golmana

avatar
Loris Karius
Saturday, 02.06.2018
13:40

Kako to misliš da Liverpool nema golmana? Ako se vodiš tom logikom da je Karius loš golman pa ga nemamo hajde onda da počnemo šta Man Utd nema. Nema jednog štopera,mada po mom mišljenju nema oba,nema bekove,ono su cirkuzanti. Nema ni špica,jer Lukaku može da daje golove samo prosečnim ekipama Premier lige. Jedino onda što Man Utd ima jeste golman,jedan štoper,Nemanja Matić,Pogba i pokeno pametno i brzo krilo. I još nešto,Karius nikad neće hodati sam! Sportski pozdrav.

avatar
Loris Karius
Sunday, 03.06.2018
13:37

Pogledaj ti koliko je taj isti MU dao golova u ligi sa najskuplje plaćenim špicem i po transferu ali i po plati? Pa na polusezoni su doveli Sančeza da to malo popravi i opet ništa. Vi ste imali jaku sreću kikseva L'pool-a i Totenhema u glupim utakmicama i to u poslednjih mesec dana prvenstva. A znaš i sam da bi se i vama klimalo to 2 mesto.

avatar
Jack Rackham
Saturday, 02.06.2018
18:00

Druze pogledaj koliko je MU primio golova u ligi, najmanje posle sitija, drugo Junajted je 2 bio a livepul jedva 4, to finale sto se slucajno desilo na srecu i kradji je vrvt jedino sto cete videti u narednih nekoliko godina. Bez ikakve ljutnje ocajni su golmani liverpul, bez obzira na ovo sto je karijus uradio u finalu, covek nema kvalitet. Pozdrav

avatar
NikkiCFC
Friday, 01.06.2018
15:45

Mnogo su se ruzno poneli prema njemu a toliko im je dao.

avatar
3x3
Friday, 01.06.2018
15:36

Na koju foru je raskinuo ugovor? To onda moze da uradi i Bejl i da ode bez dinara i Nejmar itd...

avatar
NikkiCFC
Friday, 01.06.2018
15:48

I treba da mogu. Mnogo klubovi sebi daju za pravo. Evo sad Levandovski trazio transfer i ide izvesno ali niko nece da ponudi vise od 80 miliona a Bajern ce da trazi mnogo vise i sta ce se onda desiti? Napravice problem coveku.

avatar
paok
Saturday, 02.06.2018
08:19

A zasto treba da mogu. Sta sada Levandovski hoce da ide i klub mu mora izaci u susret, zbog cega. Jel ga mozda malo i neredovno placao.

avatar
Dracula
Friday, 01.06.2018
17:06

Upravo tako; kod nas je to postala uobicajenost cak, da igraci oprastaju dugove. Pa cekaj jel covek posteno zaradio ili nije. Ono ako nije i ima takvih slucajeva ok, ali u vecini oni oprastaju pare a razni direktori uplacuju Maldive, voze najbolja kola, a vamo e hvala ti sto si oprostio dug, pomogao si klubu. Otvoreno trziste je majka; svako za sebe nadje najbolju cenu za svoju uslugu bez delenja kolaca na pedeset delova. Zato kod nas ne daju privatizaciju. Od cega ce onda da "prezivi" milion funkcionera i dozivotnih foteljasa podojenih crvenom ideologijom proslog veka.

avatar
ddr16
Friday, 01.06.2018
16:52

e pa kad potpisuju ugovore i kad znaju da uzmu po 15,20 miliona za godinu dana onda neka znaju i da ispostuju taj ugovor do kraja. ili neka ubace klauzulu u ugovor i ako su toliko dobri kao sto misle neko ce platiti tu klauzulu i eto,a ne ovako da kukaju svaki cas

avatar
Aloha
Friday, 01.06.2018
16:00

i mene to zanima