Portugalac je mogao da bude zvezda letnjeg prelaznog roka, evo kakva sudbina ga čeka!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 04.09.2019.
10:52
Izvor: Sportske.net

Veliki broj timova je pokazao interesovanje za njegove usluge.

EPA-EFE/RODRIGO ANTUNES
EPA-EFE/RODRIGO ANTUNES

Povezane vesti

Tokom čitavog leta se pisalo o potencijalnom odlasku portugalskog reprezentativca iz redova lisabonskog Sportinga Bruna Fernandeša.

Sjajni vezista je imao sezonu za pamćenje, u dresu "Lavova" je upisao 20 golova u portugalskoj Primeiri, uz 13 asistencija.

Pominjan je kao potencijalno pojačanje Mančester junajteda i madridskog Reala, činilo se dugo da će završiti na "Old Trafordu", kada je okončan prelazni rok u Engleskoj, spekulisalo se da bi mogao da pojača Real.

Madriđani su želeli Pogbu, bilo je priče da bi četu Zinedina Zidana mogao da pojača i Kristijan Eriksen, da bi u smiraj letnjeg prelaznog roka Fernandeš osvanuo kao prva meta "kraljevskog" kluba.

Ipak, ostao je u Lisabonu, prelazni rok je završen, a interesantno je da je u ugovoru sa Sportingom imao klauzulu po kojoj mu je sledovalo pet miliona evra, ukoliko ostane u klubu ovog leta.

Prema novim informacijama, neće napuniti džepove, već je postigao novi dugovor sa lisabonskim klubom.

Naime, Bruno Fernandeš će potpisati novi ugovor sa prestoničkom ekipom, neće uzeti pet miliona evra jer je ostao, kako od kluba ima obećanje da će narednog leta promeniti sredinu.

Dakle, Fernandeš ni u januaru neće menjati sredinu, na njemu je da nastavi sa partijama iz prethodne sezone, već je stigao do dva pogotka i četiri asistencije u prva četiri kola, čini se da će se narednog leta tek pričati o njemu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Wednesday, 04.09.2019
17:26

Slab igrač.Nula za Lingarda i Matu.Bravo Ole.Pravi si!Mada ti i Kerik pomaže.Koji tandem!

avatar
Adi237
Thursday, 05.09.2019
09:41

Nije to do Ole vec do vlasnika i wudvorda...trazio je i Mou igrace nije dobio..trazio je i van gal nije dobio ,na zalost u junajtedu najmanje se pita trener ono sto mu dovedu od igraca to je to..

avatar
Adi237
Wednesday, 04.09.2019
17:17

I junajtedu ne valja ali zato je Lingard top igrac u 30 utakmica ako upise 1 asistenciju bice super🤣

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 04.09.2019
11:50

Znao sam kakva me sudbina ceka ...