Portugalac jasan, želi samo sa Ronaldom!

Autor: Stefan Matić
petak 01.02.2019.
16:35
Izvor: Sportske.net

Hoće li mu se želja ispuniti?

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Čovek za koga je portugalski klub navodno odbio 70 miliona evra od Liverpula želi da zaigra sa svojim starijim sunarodnikom u redovima Juventusa!

Žoao Feliks je sledeća velika stvar iz portugalskog fudbala, samo mu je devetnaest godina a vrlo moguće da igra i poslednju sezonu sa "Orlovima".

Interesovanje za "novog" Rui Koštu je neverovatno, pored Liverpula se spominju još i Barselona, Mančester Junajted, Borusija Dortmund i naravno "Stara dama".

Ove sezone, odigrao je dvadeset mečeva i postigao sedam golova, pretpostavlja se da će u odabiru sledeće destinacije veliki uticaj imati igračev agent Žorž Mendeš, koji je takođe agent i "sedmici" Juventusa.

"Ne bojim se brojeva koji kruže oko mene, ni bogatih poređenja od strane medija, ni interesovanja velikih klubova. Moje je da budem profesionalan i srećan sam što imam ko da me savetuje"

"Budućnost? Imam dva sna. Da zaigram pored Kristijana Ronalda jer je on jednostavno najbolji. Pravi idol i primer za sve. Druga želja jeste da osvojim nešto "zlatno", prošle godine sam bio među 40 kandidata za "Zlatnog dečka" ove 2019-te želim da je osvojim!", bio je jasan Žoao Feliks.

Žoao Feliks

Sledi nam uzbudljivo leto kada je u pitanju mladi Portugalac, lako se može desiti da dobijemo novog najskupljeg tinejdžera u svetu fudbala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paklena pomorandza
Friday, 01.02.2019
21:19

....i naravno,Mancester Junajted.Baj d vej ako se ne veram oni su zainteresovani skoro za svakog fudbalera:))

avatar
Anonymous Official
Friday, 01.02.2019
18:39

Dobar je mali, sjajan tehnicar ali nema brzinu ma da mu je prirodna pozicijia AMF 10ka

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 01.02.2019
17:46

Najskuplji tinejdzer je Mbappe a ovaj ima klauzulu od 120 miliona tako da nece biti najskuplji

avatar
Anonymous Official
Friday, 01.02.2019
18:41

Da i niko nece da plati toliko jer ako pogledamo svi najskuplji igraci cu su napadaci jer donose veliki broj golova a ne vezni kao sto je ovaj mali