Ponuda za "Pipitu", Juve ima rešenje?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 12.05.2018.
08:56
Izvor: Sportske.net

Da li se iza svega što se priča o Juventusovim pojačanjima krije prodaja Argentinca?

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Transfer Alvara Morate u Juventus je sve bliži.

Igrač je spreman da se odrekne i velike plate kako bi se vratio u Torino, Alegri ga želi u ekipi, ali sa druge strane, pita se Čelsi.

Juventusova ponuda je jasna, 15 miliona za pozajmicu i onda otkup naredne sezone za još 45.

To je formula koja je odrađena sa Bajernom za Koštu, doduše za nešto manje novca, a kao i obično Marota je napravio sjajan potez, u ovom finišu sezone Brazilac je fantastičan.

Mnogi veruju da će Morata zauzeti mesto Mandžukića koji ima ponude iz Kine, ali i od Milana i nekih engleskih klubova, međutim pojavila se informacija da bi Iguain mogao da ode.

Navodno, PSŽ bi se oslobodio Kavanija i doveo "Pipitu" koji ima značajno manju platu. Sada, da li bi Juve pristao da se odrekne Argentinca teško je reći, u svakom slučaju, na neki način za sjajnog napadača bi to bio povratak kući jer je rođen u Francuskoj gde je njegov otac igrao fudbal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bratuska_Blueboy
Saturday, 12.05.2018
14:17

Ili ce prodati Dibalu ili Iguaina obojicu jako tesko, pa nisu ludi valjda...

avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 12.05.2018
13:26

Dok jos mogu da povrate neku paru za njega.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 12.05.2018
12:52

Nadajmo se da je ovo laz !!!

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Saturday, 12.05.2018
11:01

Momentalno za Juventus mislim da na poziciju napadaca nema bolji izbor od Pipita kad uzmemo u obzir stil i nacin igre Juventusa.

avatar
Marko 90
Saturday, 12.05.2018
18:56

Covek u velikim mecevima se ne vidim sto se mene tice lova koja ulozena u njega nije se opravdala , ja bi ga prodao i uzeo Marciala .. Moze i Morata ali meni bi Marcial bio prvi izbor..

avatar
Kiddo
Sunday, 13.05.2018
14:06

inter-juve 2-3 covek resio skudeto, to ti je samo najsveziji primer

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Sunday, 13.05.2018
09:08

koji velikih meceva ? Pa proslu i ovu sezonu davao je golove skoro u svako Derbi u Italiju posebno protiv glavnog Konkurenta Napolija koji im je dao bar 5 golova. Jedini koji je davao u grupnu fazu LS golove, Dao je Totenhemu... Ali brate ne gleda se samo statistika jer Juve ima 6 Dobrih Napadaca i ne igra se samo preku Higuaina i ne moze da daje uvek 30 plus golova. Jednostavno odgovara jer zadrzi skoro svaku loptu,poceo je puno da trci da se bori, da igra za ekipa, i ima razumljevanja sa ostalih igraca. Pa i sam Buffon je rekoa da najbolji utakmica Higuaina je kad smo dobili Crvenog kartona u prvom pol. protiv udinese a pobedeli smo 2:6 a Higuain nije dao gol. Rekao je da bitno je da je promenio stav i nacin igre da ne igra za sobom vec za Ekipom.

avatar
10BillionXD
Saturday, 12.05.2018
09:57

Juventusov stav je jasan? Pa i Chelseajev je, drugari.nIma jos 4 godine ugovora i moze otici samo ako neko odmah plati ulozenu sumu za njega ili bar gotovo istu.