Ponuda za Mitra postoji, Benitez prokomentarisao poruku Srbina!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 02.01.2018.
09:55
Izvor: Sportske.net

Izgleda da postoji samo jedna realna opcija, no, isprečio se Španac...

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović je i dalje na čekanju.

Ipak, kako saznajemo, Olimpijakos sprema ponudu. Pirejci će pokušati da dovedu Mitrovića, kao i Ernaneša, bivšeg fudbalera Intera i Juventusa u ovom prelaznom roku.

Procena je da su klubu potrebna pojačanja, oni jesu prvi, ali imaju samo bod više od AEK-a i PAOK-a, ni govora o onoj nadmoći od prošlih sezona.

Zbog toga predsednik Marinakis želi da pojača tim, sa Mitrovićem u špicu bi svakako sve bilo mnogo lakše. Grčki mediji tvrde da je ponuda već spakovana i upućena preko posrednika na sever Engleske...

Čeka se sada Benitez koji je prokomentarisao Mitrovićevu izjavu da je dovoljno čekao, bio strpljiv i da želi da napusti klub.

"Znam da je u godini Mundijala teško, svi žele da igraju, ali mi moramo da mislimo na klub. Ako niko ne dođe, niko ne može da ode", rekao je Španac koji želi Denija Ingsa iz Liverpula, ali za sada je to još daleko od realizacije.

Grci su za sada jedini koji ozbiljno razmišljaju o Mitroviću kao prvoj opciji, što se klubova PL tiče, za sada Brajton i VBA imaju planove da pokušaju da ga dovedu, ali tek ako se neke druge opcije izjalove.

Mitrović ponovo nije dobio šansu, čak i kada se Hozelu preselio na klupu, Atsu je igrao sa Ajoze Perezom u špicu, pa mislimo da nećemo pogrešiti ako kažemo da na Srbina Benitez i ne računa u rotaciji, jer u timu nije bilo ni Gejla...

Sledi rasplet, Srbinu se žuri, ali kako rekosmo, Benitez se pita, pobedom protiv Stouka je vratio poverenje navijača, ali i dalje ponavlja da su mu potrebna pojačanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bokibole
Tuesday, 02.01.2018
12:37

zasto ga upropascava,stavrno mi nije jasno?Tera neki inat,a ovaj mora da igra jer mondijal uskoro pocinje,a on nam je prvi spic!Steta ako neode i presedi do leta,a smatram da ima kvalitet i da je bolji,mnogo bolji od ovih drugih napadaca!

avatar
Tuesday, 02.01.2018
11:49

Jeste da Mitrovic ima bubice, ali decko uvek gine na terenu kad je igrao. Ovo zaista nije u redu sa strane Beniteza sta mu radi. Ako vec ne pustas coveka da igra, bar ga pusti u drugi klub.

avatar
Al(a)din
Tuesday, 02.01.2018
11:25

Koliko je Benitez dobar trener, govori o tome da su mu najbolji strelci napadaci Gajl i Hoselu koji su na 19 utakmica dali samo 3 gola. Svaki bi normalan trener pruzio u tom slucaju Mitru sansu, ali OVAJ nece. Zasto ???? Pa da mu Spanci igraju

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Tuesday, 02.01.2018
11:05

Aleksandar Mitrovic Mitraljeta.

avatar
CisseLFC
Tuesday, 02.01.2018
11:02

Bjezi sve mu treba treba treba a nidje ga... bjezi ti odatle makar na svoju stetu, u finansiskom smislu... ;)