Ponuda stigla u Juventus, ovo je suma za najboljeg, sve zavisi od Lige šampiona?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 08.04.2020.
09:50
Izvor: Sportske.net

Navodno je sve spremno, ali se čeka odluka kluba. Igrač neće insistirati, na listi je trojice nedodirljivih kod Sarija.

Beta/Marco Alpozzi/LaPresse via AP
Beta/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Povezane vesti

Španski mediji insistiraju, ponuda za Ronalda je na stolu.

Navodno je preko Mendeša Perez ponudio oko 60 miliona evra kako bi se posle dve godine Portugalac vratio u Madrid. Za Juventus je ovo dobra šansa da pokrije troškove, da uštedi ogromna sredstva koja bi trebalo da isplati Ronaldu u naredne dve godine, u pitanju je 30 miliona po sezoni.

"Korijere delo Sport" tvrdi međutim da sam igrač neće insistirati da ode, mada bi mogao, u slučaju da se sezona okonča u Evropi i Juventus osvoji Ligu šampiona što je na dugom štapu da zatraži od Anjelija da ga pusti.

Ali, priča u klubu je drugačija, Sari sigurno ostaje, on je već razgovarao sa Paratićijem i Nedvedom, od igrača koji nisu na prodaju, uz Ronalda, tu su De Liht i Dibala, ponude neće razmatrati za Holanđanina i Argentinca koji i nemaju nameru da odu.

Takođe, osim Kuluševskog koji je kupljen, Juve želi Kjezu, Tonalija, Gabrijela Žesusa, sa pozajmice se vraća Pelegrini.

Baner


Igrači koji su na prodaju su Pjanić, Rugani, De Šiljo, Iguain, Bernadeski, Daglas Košta, ovaj poslednji bi mogao da bude iskorišćen za trampu sa Sitijem.

Juve će čekati rasplet oko Pogbe, to je želja svih u klubu i navijača, ali nema šanse da plate čak ni ono što je Junajted uložio u Pogbu 2016. kada su ga prodali "Đavolima".

Podsetimo igrači su spasili oko 100 miliona evra, odrekli su se plata, sam Ronaldo će ostati bez 12 miliona ove sezone, pristao je da mu smanje platu, pa se računa da ako zatraži da ode, Juventus verovatno neće odbiti njegov zahtev.

Kolika bi mu plata bila u Realu?

Sigurno manja, ali bi dobio ugovor do kraja karijere...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Wednesday, 08.04.2020
21:54
avatar
Stabber
Wednesday, 08.04.2020
12:58

Ronaldo je najveci brend na svetu trenutno, Juve ga jeste platio 100m, ali Juve je siguran sam vec sledece godine tj. ove sve to ulozeno vratio, jer je Ronaldo svojim jakim imidzom privukao paznju na Juve sto se tice jacina ugovora i marketinga.

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 08.04.2020
11:43

Nerealno, transfer naučna fantastika... prvo real je krenuo drugim putem, uloženo je u mlade igrače kojim trebaju minuti Rodrigo, Vinicius, Renier, Asensio se vraća, doveden Azar... velike mete su Haland i Mbape i primarni ciljevi do narednog leta. Dale Ronaldov sledeći potez će biti ekonomske prirode vrvt Amerika gde će produžiti svoju karijeru. I za kraj 25-30 miliona koliko je njegova plata je kamen oko vrata realu koji gleda da rastereti igrački kadar. Jedina stvar koja daje nadu jeste sto bi CR povratkom u Real nastavio trku sa Mesijem veća šansa za trofeje i individualna priznanja. Ali mislim da je to nedovoljan razlog

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 08.04.2020
11:15

Svaki dan ista prica

avatar
Wednesday, 08.04.2020
10:23

I Kijezu (to prezime tj. ta rec znaci ''crkva'' na italijanskom za one koji nisu znali) i Tonalija i imobilea i Donarumu i Romanjolija i nerodjenog unuka Paola Maldinija, dajte bre. Sto se tice LS koju svake godine napada i vija, narandzasti juventus je bio ostecen protiv Borusije Dortmund '97 za onaj jedan nedosudjen cist penal, nije utvrdjeno da li je bio ofsajd '98, a bio je i penal '15 koji nije dosudjen. Sa druge strane, zahvaljujuci sudijama su ili ste:-)) dosli do KES '85, zahvaljujuci sudijama ste izbacili Veronu u njenom jedinom ucescu u najjacem takmicenju, zahvaljujuci sudijama ste i dosli do finala 2015. jer su opasno pokrale Monako u najmanje jednom mecu.