Ponuda stigla u Juventus, jasno je ko je trener Čelsija!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.06.2018.
13:25
Izvor: Sportske.net

Ludnica tek počinje, Italijani će odbiti prvu ponudu, ali niko ne sumnja u dogovor.

EPA-EFE/SEAN DEMPSEY
EPA-EFE/SEAN DEMPSEY

Povezane vesti

Jedno je sigurno, Zola je doleteo u London, dao otkaz kao tv komentator, ali demantovao da ima veze sa Sarijem. Ipak, njihovi agenti su se susreli i čini se da je sve dogovoreno, legenda Čelsija biće pomoćnik doskorašnjem treneru Napolija.

Čelsi već radi prema Sarijevim instrukcijama. Naime, poslali su ponudu Juventusu za Danijelea Ruganija od 35 miliona evra. Ovo nije dovoljno, ali za 40 će Juve prodati štopera koji se afirmisao kod Sarija u Empoliju.

Rugani nije uspeo da postane standardan, Kaldara iz Atalante će imati prednost, tu je Benatija, moguće je da stigne i Boateng, pa je čini se Ruganiju stalo da ode.

To nije sve, Čelsi će probati da uzme i Iguaina, ali je problem što Juventus ne pristaje na razmenu za Moratu, Sa druge strane Dris Martens je još jedno od rešenja, a Čelsi pregovara i sa Interom oko Matijasa Vesina.

Urugvajac bi bi trampljen za Zapakostu koga Sari ne vidi u timu. Ono što će mu biti najveći problem jeste da formira napad, ako ne dođe Levandovski ili Iguain, no, Italijan će dobiti sredstva i dve godine da formira ekipu, ali i proba da pruži šansu mlađim igračima.

Već se spekuliše da će se ostvariti želja Abramoviča da igrači rasuti po pozajmicama dobiju priliku i da Sari, poznat po promociji mladih igrača zbog toga i jeste dobio priliku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 20.06.2018
17:04

Martens, Vesino, iguain? Niko nema kvalitet za Celsi. Samo bi nastavili sa Drinkvoterima i Zapakostama...

avatar
Dragojevic Andrija
Wednesday, 20.06.2018
16:49

iguain i mertens bi bili dobri iz napolija ili recimo insinje .. ne bi prodavao moratu posto potom posle 1 sezone. uostalom novi trener koji mozda izvuce vise od njega.. manolas je mozda bolje probat za stopera prije nego rugani.. vratiti loftus cheeka i zumu i eto tim vrhunski :)

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 20.06.2018
14:06

Od svih navedeni fudbalera ne treba nam ni jedan. Ruganija dovoditi a imati Zumu, Vensina dovoditi a imati Loftus Cika ili mogucnost dovesti Vilsera za dzabe, dovoditi Mertensa a imati Vilijana i Pedra... Apsolutne gluposti. Covece sve redom prosecni igraci, ovom klubu trebaju SVETSKE KLASE ali ne mi samo gledamo polovnjake. Kako mi je muka od ovoga...

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Wednesday, 20.06.2018
15:07

Ti pišeš kao da u napadu Čelzi ima Kejna ili na krilu Sanea na krilu. Iguain je kvalitetniji napadač od ova dva panja u Čelziju. Dao je više golova u zadnjih 4-5 godina nego Morata i Žiru zajedno. Kakav Pedro?! Mertens osjetno kvalitetniji fudbaler. Čelzi ima dobru odbranu i nije im potrebno pojačanje.

avatar
SuperFrank8
Thursday, 21.06.2018
10:49

E i ti da napises nekad komentar da nešto u klubu valjda :D bravo za oba komentara, dobra su oni ekipa, uz dva igrača svetske klase ovaj tim ide naglo gore. Moja želja su jedan veznjak (vidal, isco ili tiago) i u napadu (bejl, rojs ili dybala). Sa ta dva pojačanja i da ostali ostanu isti i da se ovi vrate sa pozajmica mogu da se napadnu sve titule.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 20.06.2018
15:31

Morata je za Iguaina zuba Ronaldo licno. Pedro ima vise trofeja nego citav Napoli skupa i odigro je brdo utakmica time sto je zadnju sezonu odigro bolje od Pedra ne znaci da je bolji igrac. Morata, Bacuaji koji je za pola sezone u Dortmundu pokazao kakva je klasa (obojica veoma mladi a pritom iskusni) sa Ziruom koji je „stara kajla“ i moze biti kljucan tako da napad apsolutno ne treba dirat. Sto se tice Pedra i Vilijana ja sam da se obojica ili samo Pedro proda ali da se dovedu mladi momci tipa Malkom,Bejli,Fekir i slicni a ne Iguain i Mertens koji imaju 30+ godina a kostaju isto para.

avatar
Edin Lonić
Wednesday, 20.06.2018
13:41

ne kontam zasto bi uzimao ruganija kada ima kristensena i zumu, nema smisla, 2 dobra i mlada stopera, kraj njih mu treba neki stariji da ovi stasavaju uz njega

avatar
Zauvek Plavac
Wednesday, 20.06.2018
16:53

Potpuno se slažem, Zuma i Kristensen su budućnost kluba i činili bi paklen tandem. Novi štoper nam ne treba. Treba nam desni bek, centralni vezni i krilo. I golman ako hoće sad da prodaju Kurtou, pošto gospodin ne želi nov ugovor.

avatar
Zauvek Plavac
Thursday, 21.06.2018
02:28

Nisam ni spomenuo Hisaja, niti Vecina niti Andersona, ne bih voleo da ti igrači dođu u Čelsi. Trebaju nam na te 3 pozicije KVALITETNA pojačanja, to se podrazumeva. Onda imamo čemu da se nadamo.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 20.06.2018
18:07

Bravo ali ne treba nam Hisaj kao bek vec recimo Kanselo koji je pokazao da je klasa. Ne treba nam Vensino vec nam treba recimo Kovacic ili T. Alkantara, ne treba nam krilni igrac tipa F.Anderson ili Mertens vec Bejli,Fekir ili Malkom.