Ponuda otišla, Perez napada svetski rekord, trio iz snova u napadu?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 07.05.2019.
20:06
Izvor: Sportske.net

Real ne odustaje, zaista imaju ogroman novac, a ovo bi verovatno bio najbolji napad na svetu, čak jači i od Barsinog ili Liverpulovog...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Kao grom iz vedra neba stigla je vest da je Real Madrid poslao ponudu i da pokušavaju da obore svetski rekord.

"Frans Fudbal" tvrdi da su probali da otvore pregovore oko Mbapea, suma od koje su krenuli je oko 280 miliona evra. Računaju na Mbapeove loše odnose sa Tuhelom, ali i navodne priče da će Arapi smanjiti ulaganja u klub, razočarani u rezultate u Evropi.

Ovo sigurno neće biti dovoljno, prema nekim informacijama za sumu od 300 miliona evra, PSŽ bi da proda Nejmara, ali ne najtalentovanijeg igrača na svetu.

Videćemo šta će se desiti tokom leta, pogotovo ako Mbape bude želeo da ode, on je izabrao PSŽ pre Reala, kada je odlazio iz Monaka, ali sada nije zadovoljan.

Ovo bi bio prvi transfer, Real računa da će sigurno stići Azar, Militao je već potpisao, a dogovoren je i transfer Jovića.

Ostaje kao još jedan "Galaktikos" Pogba, međutim, sve su dalje od tog rešenja jer Junajted traži nerealno veliki novac. Zbog toga bi mogli da se okrenu Eriksenu ili Van der Beku iz Ajaksa koji je budućnost.

Imaju dovoljno novca za Azara i Mbapea, verovatno i još jednog igrača u veznom redu, što bi uz zaista značilo da će srušiti sve rekorde i potrošiti 540 miliona evra u ovom prelaznom roku.

Trio Azar - Benzema - Mbape, sa Jovićem kao prvom alternativom za Francuza deluje nestvarno, čini se da bi pomenuti igrači bez problema mogli da nadoknade ono što je Realu nedostajalo ove sezone, Ronaldovi golovi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Tuesday, 07.05.2019
23:08

Ako Mbape dodje Benzema nema sta vise da traži u ekipi.Azar-Mbape-Vinicius bi trebao da bude napad najbrzi u Evropi.Vezni red Eriksen-Kazemiro-Modrić.E onda Real može da nastavi gdje je stao.

avatar
ViniciusJR
Tuesday, 07.05.2019
22:05

Mbape bi trebao da se dovede i to za koliko god PSZ zatrazi, mlad, a vec je medju najboljima...kakav ce tek biti za par sezona. Ali mislim da nije realno da ovog ljeta napusti PSZ. Da hoce zavrsit to oko Jovica i Azara vise i u sredini Van De Bek, i odlican tim.

avatar
PsG_PsG
Wednesday, 08.05.2019
00:01

El Khalifi je rekao da nema tih para za koje bi prodao Mbape-a tako da ništa od njega, i iduce sezone ostaje kod nas. Da se ja pitam pre bi prodao Neymara nego njega.

avatar
Misosesic
Wednesday, 08.05.2019
16:15

Zahtjev za transfer sa Mbapeove strane i on je otišao.

avatar
Aleksandar 7
Tuesday, 07.05.2019
21:50

Lepo su francuski novinari(inace daleko najupuceniji kada je fudbal u pitanju,koji se ne bave glupostima i "transfer bombama"...) na samom povratku Zidana rekli...covek je trazio dve stvari...da ima svu slobodu u vodjenju ekipe...plus da mu se dovedu Pogba,Azar i Mbape plus jedna alternativa za Benzemu koja ce prihvatiti klupu i jedan stoper za rotaciju usled velikog broja meceva...a Real novca ima...ima i moc da privuce one koje zeli...zivi bili pa videli...pozdrav

avatar
deki trbic
Tuesday, 07.05.2019
20:56

Ne treba im Pogba, Van der beka neka dovedu, Azara ili Mbapea naravno

avatar
Mangus
Tuesday, 07.05.2019
20:20

Ako imaju imalo pameti dovesce van der beka.
A o tome kako bi ekipa izgledala ukoliko dodju jovic, azar i mbape, sa benzemom, nece moci niko da ih zaustavi.

avatar
Boran83
Tuesday, 07.05.2019
20:15

Samo da ovaj nas Jovic ne prodje kao perica ognjenovic. Ako Real dovede samo Kilijana i nikog vise opet bi to bio dobar prelazni rok za njih. Ali ne verujem da ce ga Psg pustiti.