"Pola" Evrope prati supertalentovano krilo, pobedu opet odnose "Milioneri"!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 12.04.2020.
14:58
Izvor: Sportske.net

Postali su najatraktivnija destinacija za mlade fudbalere.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Borusija Dortmund se ne boji da ukaže šansu mladim fudbalerima i zbog toga su prethodnih godina uspevali da naprave ogroman profit.

Usmana Dembelea su kupili za oko 15 miliona evra od Rena, napravili su profit od preko 100 miliona evra kada su ga prodali Barsi, samo godinu dana kasnije.

Kupili su potom Džejdona Sanča iz Mančester sitija za oko sedam miliona evra, prodaće ga za skoro 15 puta veći novac u to nema sumnje.

Potom su doveli i Erlinga Halanda, iako su Norvežanina žarko želili i Mančester junajted i Juventus, ali je mladi napadač pametno odabrao "Signal Iduna Park", svestan da će igrati u napadački orijentisanoj ligi i da će dobiti pravu priliku da napreduje.

Sada bi "Milioneri" mogli da "ukradu" još jednu mladu nadu ispred nosa najvećim evropskim klubovima, u pitanju je talentovani Feran Tores iz Valensije.

Feran Tores Niko Taljafiko
Foto: EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Ovaj momak ima otpusnu klauzulu od 100 miliona evra, ali i tek nešto više od jedne godine ugovora sa klubom sa "Mestalje" i tu zainteresovani klubovi vide priliku.

"Bild" prenosi da se Borusija sprema da završi posao ponudom od 40 miliona evra za njegove usluge.

U njemu vide zamenu za pomenutog Sanča, videćemo da li je Valensija spremna da prihvati ovu ponude, jer se stiče utisak da mladi fudbaler nije spreman da ostane na "Mestalji".

Ipak, da "Milioneri" ubace i "koji" milion preko, sasvim je sigurno da neće pogrešiti, a 20-godišnjem Feranu Toresu mogu da ponude nešto što malo ko od drugih zainteresovanih strana može da mu ponudi, mesto u startnih 11 i praktično najbolje uslove za nastavak napredovanja.

Toresa prate i Liverpul, Real Madrid i Barselona, videćemo kakva će biti njihova reakcija na ponudu sa "Signal Iduna Parka" za hitronogo krilo Valensije.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 12.04.2020
23:52

Svakodnevno se pise, kako su cene pale mnogim igracima, cak i poznatima i naj boljima! Sad ovde se bacate nekim ciframa, koje ne vode istini, tako da je ovo samo zamaranje vasic pratilaca!

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 12.04.2020
21:50

Nisu postali , odavno su vec

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 12.04.2020
15:47

Malo je 40mil vrijednost mu se procjenjuje na oko 50 mogli bi izvuci 60 ladno...