Pokušaće da iznenadi Parižane, a onda možda i zaigra za njih, ako se ne umeša Murinjo!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 12.08.2020.
09:32
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Belgije ima brojne ponude.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Timoti Kastanj iz Atalante je privukao veliku pažnju i kako stoje stvari ekipa iz Bergama neće moći još dugo da ga zadrži.

Ofanzivni desni bek je rastao prethodnih sezona sa ovom dopadljivom italijanskom ekipom, pa je privukao pažnju i nekih najbogatijih i najvećih klubova sa "Starog kontinenta".

Nije tajna da ga hoće gotovo svi timovi iz vrha italijanskog fudbala, Napoli se već raspitivao za njegove usluge, ali izgleda da Belgijanac ima drugačiju ideju.

Najbolju ponudu bi, kako stoje stvari, mogao da dobije iz Pariza, "Sveci" su ostali bez Tome Menijea i u Kastanju vide idealnu zamenu za novog fudbalera Borusije Dortmund.

Interesantano je da se večeras u okviru četvrtfinala Lige šampiona Atalanta i sastaje sa Pari sen Žermenom, pa bi Kastanj mogao da po poslednji put u karijeri nosi dres tima iz Bergama protiv svog narednog kluba.

Ipak, postoji i interesovanje iz Premijer lige i španske Primere, Kristal Palas je početkom sezone pokušavao da ga dovede, Atalanta nije htela ni da čuje.

Timoti Kastanj Andrea Masijelo Atalanta
Foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Čini se ipak da igrač koji se navikao na Ligu šampiona neće karijeri nastavljati u timu iz PL koji se bori za opstanak i u najboljem slučaju sredinu tabele, pa bi zato daleko interesantnija opcija mogao da bude Totenhem.

Murinjo navodno nije zadovoljan Orijeom, reprezentativac Obale Slonovače bi mogao da se preseli u Milan, pa bi Kastanj mogao da zauzme mesto uz desnu aut liniju.

Cena je, makar kako tvrde belgijski mediji, sasvim korektna, Atalanta navodno neće tražiti mnogo više od 20 miliona evra za belgijskog internacionalca, u Bergamo je stigao leta 2017. godine za 6,5 miliona evra.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke