Poketinova metla - Petorica na transfer listi!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 08.10.2019.
12:47
Izvor: Sportske.net

Totenhem će preseći, Argentinac očigledno ima dozvolu da raščisti stanje u ekipi...

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Posle loših rezultata u šampionatu, katastrofe u Ligi šampiona, dovodi se u pitanje pozicija Maurisija Poketina u klubu. Ali, čuva ga ugovor, odšteta koju bi trebalo da mu isplati Danijel Levi je ogromna 35 miliona evra.

Poketino nije u dobrim odnosima sa nekim igračima, čak je rekao da pojedini imaju "različitu agendu", čime ih je optužio da su ostali letos jer nije bilo pravih ponuda.

To je naišlo na revolt, ali poslednja će biti Poketinova.

Kako pišu engleski mediji, on će u januaru staviti pet igrača na transfer listu, kako bi smanjio troškove, dobio sredstva za nova pojačanja.

Ko je na listi?

Pre svih Kristijan Eriksen kome ugovor ističe u junu, i Totenhem mora da prihvati neku manju sumu kako ga ne bi izgubio besplatno. Čeka se Real, ili eventualno Junajted. Sledeći je engleski reprezentativac Erik Dajer koji je dolaskom Ndombelea izgubio mesto u ekipi, igrao samo na tri utakmice...

U drugom planu je zaboravljeni Viktor Vanijama koji je van rotacije, kao i bekovi Orije i Rouz.

Prvog je nemoguće kontrolisati, pravio je probleme u PSŽ, ni u Totenhemu se nije smirio, bilo je dobrih partija za dve godine, ali je praktično nepredvidiv.

Što se Denija Rouza tiče, on igra, ali letos je očekivao transfer, nije uspeo da nađe klub spreman da plati 25 miliona evra, sada mu je cena manja, čini se da bi mogao da nađe angažman.

Totenhem je deveti na tabli tri pobede, dva remija i tri poraza u šampionatu, bod u Pireju i katastrofa protiv Bajerna u Londonu u Ligi šampiona.

Ispali su i u Liga kupu, pa će rezovi biti neminovni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
noockey
Tuesday, 08.10.2019
18:51

E ne bih kupio ovog rasistu ROUZa pa da je dzabe. Vidi mu se po pogledu da je sebicno g..... Provokator obicni... i uvek je njegova boja koze u pitanju. Druze da si i beo i zut i ne znam ti sta, opet bi dobio majmunske povike jer ih tvoje ponasanje zasluzuje. PS dok ga klop uzme za rotaciju pa pojedem sve ovo. YNWA

avatar
5Agger5
Tuesday, 08.10.2019
13:37

Ovo isto je uprava junajteda trebala da uradi kada je murinjo bio u pitanju!